Beslenme Önerileriniz (Ektomorf) SS'li

Öncelikle Hepinize Merhaba .Benim Yaşım 16 , Kilom 47 Ve Boyum 1.65 . Bana Acilen Aşırı Beslenme Diyeti Hazırlayabilirmisiniz ? Spora Başlıycam 1-2 Haftaya Kalmaz . Artık Bileklerime ,Kollarıma Bakınca Deli Oluyorum Çok İnce Ve Kötü Duruyor . Ölçülerini Almadım Çünkü Nasıl Alınacağını Bilmiyorum . Vereceğiniz Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler :)
LdW4Mj.jpg

AZdqbp.jpg

Öncelikle seni tebrik ederim spora başlayacağın için. Bu spordaki en önemli şeyin azim, irade ve araştırma olduğunu unutmayasın.
Forumda sorununa çözüm olacak birçok konu mevcut. ;)

Cevabın İçin Teşekkür Ederim :) Spora Başlayınca Bırakmayı Düşünmüyorum Çünkü Spor Yapmayı Çok Seviyorum Hele Birde Kilo Aldırdığını Duyduğum Zaman İsteğim Daha da Arttı :) Zaten Evde Şınav , Mekik , Kol Çalışmaları Yapıyordum :)

Bak ben 67den 73e çıktım 2 ayda sağlam beslenme ve azimli antrenman ile beslenmem şöyle kahvaltıda 5 tam yumurta 500 ml süt spordan sonra 200 gram tavuk göğsü 1 kase yoğurt 3 dilim tam bugday ekmek 1 saat sonra 1 snickers akşam yemeğinde 200 gram balık veya köfte +makarna veya pilav ekmeksiz , yatmadan 1 saat önce 500 ml süt+150 gram yulaf+2 yemek kaşığı bal+1 büyük muz bu karışımını blenderle ezip içerim 2 ayda 6 kilo aldım ama belim de 1 cm inceldi üst tarafım bayağı büyüdü hicbir yerde sarkma yağlanma yok gayet fit

Bak ben 67den 73e çıktım 2 ayda sağlam beslenme ve azimli antrenman ile beslenmem şöyle kahvaltıda 5 tam yumurta 500 ml süt spordan sonra 200 gram tavuk göğsü 1 kase yoğurt 3 dilim tam bugday ekmek 1 saat sonra 1 snickers akşam yemeğinde 200 gram balık veya köfte +makarna veya pilav ekmeksiz , yatmadan 1 saat önce 500 ml süt+150 gram yulaf+2 yemek kaşığı bal+1 büyük muz bu karışımını blenderle ezip içerim 2 ayda 6 kilo aldım ama belim de 1 cm inceldi üst tarafım bayağı büyüdü hicbir yerde sarkma yağlanma yok gayet fit
Gün İçinde Bunlar Yenilecekse Yaparım ya :) Zaten Spora Başlıycam Ama Akşamları Olucak Sanırım Çünkü Okullar Başlıycak :)

Back
Yukarı