Besleniyorum ama olmuyo

Ben cok dogru beslenmeme ragmen verim alamiyorum bunun nedeni nedir anlayamadim beslenmem şöyle.
Sabah 5 yumurta beyazi 100 gr lor
Ara elma veya galeta 2 tane
Ogle okul dolayisiyla 2 tane eti form patlamis misirli
Ara ogun 2 tane ton baligi
Spordan once tavuk 300gr 10 kasik pilav
Spordan sonra protein tozu 300 gr tavuk 2 kasik pilav
Aksam yatmadan lor peynir yada bisey yemiyorum
Hafta sonlari 1 kere fastfood yiyorum sadece 2 tane sutlac
Boyle beslenmeme ragmen her ay en fazla 200 300 gr kas alıyorum
Pazartesi carsamba cuma crossfit yapiyorum Functionel tarzi pazartesi cuma gogus
Sali sirt on arka kol
Persembe omuz on arka kol basiyorum
Hafta sonlari 2 gun dinlenme ama ona ragmen gelisemiyoeum
Boy 175
Kilo 90
Yag % 19
Kas kutlesi 70 kg
Lutfwn bi yardim edermisiniz

Kullandigim supplementler protein tozu arginine amino tribulus hafta ici 5 gun ardarda spor yapıyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayda 200 300 gr kas olarak kilo kazanimin olduguna emin misin ? Cunku bu rakamlar cok iyi bi4 gelismenin ozeti bence. 5 ayda 1.5 kg kas kutlesi yapar bu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayda 200 300 gr kas olarak kilo kazanimin olduguna emin misin ? Cunku bu rakamlar cok iyi bi4 gelismenin ozeti bence. 5 ayda 1.5 kg kas kutlesi yapar bu

Evet ama arkadaslarim 1 kilodan asagi almiyolar kas kutlesi bana cok az geliyo bende bazi zamanlar 1 kilo aldigim oluyodu ama artik hic olmuyo

Evet ama arkadaslarim 1 kilodan asagi almiyolar kas kutlesi bana cok az geliyo bende bazi zamanlar 1 kilo aldigim oluyodu ama artik hic olmuyo

Emim ol 1 kg kas kutlesi degildir o. Illaki kas kutlesiyle beraber yag alimi su tutumu vs. Gibi durumlarda vardir.

Sabah 5 yumartayı yedikten sonra kaç saat protein almıyorsun acaba? Ara öğüne 6 saat geçse çok büyük sıkıntı.
Saat kaçta uyuyor kaçta kalkıyorsun?
Birde salı günü kol çalışıp, perşembe niye kol çalışıyorsun ?

Emim ol 1 kg kas kutlesi degildir o. Illaki kas kutlesiyle beraber yag alimi su tutumu vs. Gibi durumlarda vardir.

Suyla beraber yag ayri soyluyolar bizim salondaki makina biraz detayli veriyo sonuclari su alimi yuksek kas alimi dusuk yagda aliyorum arada

Sabah 5 yumartayı yedikten sonra kaç saat protein almıyorsun acaba? Ara öğüne 6 saat geçse çok büyük sıkıntı.
Saat kaçta uyuyor kaçta kalkıyorsun?
Birde salı günü kol çalışıp, perşembe niye kol çalışıyorsun ?
Evet baya sure protein alamiyorum bu cokmu etkiler o ara ogunde protein tozu icsem olurmu acaba aksam 1 olmadan yatip sabah 7 de kalkiyorum buda sorun olurmu sizce genelde crossfit tarzi çalıştığımdan tum bolgeleri calistirdigimiz icin buyumenin fazla olmasini istedigim bolgeleri calisiyorum 2 kere

Evet baya sure protein alamiyorum bu cokmu etkiler o ara ogunde protein tozu icsem olurmu acaba aksam 1 olmadan yatip sabah 7 de kalkiyorum buda sorun olurmu sizce genelde crossfit tarzi çalıştığımdan tum bolgeleri calistirdigimiz icin buyumenin fazla olmasini istedigim bolgeleri calisiyorum 2 kere

Ara öğünde 1 ölçek whey almanızda fayda var. 2 kere aynı bölgeyi çalıştırmakta bir sakınca yok fakat salı ve perşembe olmaz. Çalıştırdığınız bir bölgeyi 4 gün sonra tekrar çalıştırabilirsiniz en erken.

Ara öğünde 1 ölçek whey almanızda fayda var. 2 kere aynı bölgeyi çalıştırmakta bir sakınca yok fakat salı ve perşembe olmaz. Çalıştırdığınız bir bölgeyi 4 gün sonra tekrar çalıştırabilirsiniz en erken.
whey hangi ara ogunde almaliyim sizce sabahmi ogle sonrasimi yardiminiz icin cok tesekuurler dediginizi harfiyen yapicam

Back
Yukarı