Besleme Propgramım "Bulk 2009"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NBA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NBA

Yeni Üye
Sabah:250 ml süt 100 gr Yulaf - 1 ölçek whey - 1 ölçek gainer
Multivitamin - Bemiks

Ara:1 tabak Pilav - 150 gr tavuk- salata

Öğle:Tavuk 100gr -Salata

Akşam:1 tabak Pilav -Tavuk 150 gr

Ara(İdmandan önce): 7 tablet Amino 1500
Ara(İdmandan Sonra): 2 Ölçek Whey - 3 tablet Creatine

Gece:5-7 Yumurta - Meyva.

akşam yemeğini tavuk yerine balık yapma imkanın varsa daha güzel olur hem sende tavukdan sıkılmamış olursun bence.bide ben olsam sabahada minimum 5 tane yumurta eklerdim şahsen ben bulk dönemimde hemen hemen gainer i çıkart aynı programı uyguluyorum sadece balığı daha çok tercih ediyorum

Bence sabah kahvaltısını mümkün oldukça doğal yapmaya çalış .Gece tükettiğin5-7 yumurtanın beyazını sabah tüket(2-3 tanesinin sarısıyla birlikte tüketebilirsin.)
Öğle yemeğine bir porsiyon makarna veya pilav ekle.
3 tablet Creatine idmandan hemen önce alsan daha iyi olur.Mümkünse idmandanın hemen ardından üzüm suyu iç.
Yatmadan önce yumurta yerine casein proteini alabilirsen daha güzel olur(süt,lor peyniri..vs)
Birde gaineri idmandan sonra alırsan çok iyi olur o zamanda sabah karbonhidrat biraz eksik kalacak onuda 4-5 dilim kepek ekmeği eklersen telafi edebilirsin.

Keşke boyunu,kilonu,ne kadar süredir bu sporu yaptığın hakkında bilgileri yazsaydın daha iyi yardımcı olabilirdik.İYİ SPORLAR.

Son düzenleme:
Boy 180 kilo 95 ayruca geceleri 50 gr yağsz peynir tüketiyorum 50 gr lıkta kuru yemiş.

Boy 180 kilo 95 ayruca geceleri 50 gr yağsz peynir tüketiyorum 50 gr lıkta kuru yemiş.
50 gr peynirde yaklaşık 10gr casein var bu çok az en az 30-40 gr casein almanda fayda var.

Back
Yukarı