Arkadaşlar herkese selam. 1.5 senelik sıkı bir çalışma sonrası 3 sene ara verdim ve 1 ay önce yeniden başladım. önceden yapmış olduğum çalışma nedeniyle şu anki gelişimim diğer yeni başlayanlara nazaran çok daha hızlı oluyor. amacım 1.5- 2 ay daha ne yapabilirsem yapmak ve sonradan yaz sonuna kadar fazla yağlardan kurtulmak. öğünlerde aldığım besinler ve takviyeleri aşağıya yazıyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.
1-sabah kahvaltıdan 45 dak. önce nitrix
2-kahvaltıda 3 yumurta (sarıların 2si çöpe), 1 kase yulaf ezmesi, 100 gr. lor,creatin(size on) , vitaminler
3-ara öğün olarak protein tozu, glutamin, balık yağı kapsülü
4-öğle yemeği olarak pilav, yanına tavuk veya et
5-ara öğün öncesi nitrix
6-ara öğün olarak protein tozu, axis-ht, haşlanmış patates veya makarna veya yulaf
7-antreman öncesi protein bar
8-antremanın hemen sonrası glutamin ve nitrix
9-akşam yemeği olarak max. tavuk, sebze, bol salata ve naturel pirinç, axis-ht
10-uyku öncesi protein tozu ve 50 gr. lor ( öncesinde ya 1 kase çilek yada 1 elma)
herdaim bolbol su içiyorum
haftada 4 günlük bir split programı uyguluyorum. kilo 85 - boy 1.82
lütfen daha fazla yumurta yemen lazım demeyin, hersabah yumurta yüzünden hüzünle uyanıyorum. sevemedim şu meredi.
şimdiden herkese teşekkür ederim.
1-sabah kahvaltıdan 45 dak. önce nitrix
2-kahvaltıda 3 yumurta (sarıların 2si çöpe), 1 kase yulaf ezmesi, 100 gr. lor,creatin(size on) , vitaminler
3-ara öğün olarak protein tozu, glutamin, balık yağı kapsülü
4-öğle yemeği olarak pilav, yanına tavuk veya et
5-ara öğün öncesi nitrix
6-ara öğün olarak protein tozu, axis-ht, haşlanmış patates veya makarna veya yulaf
7-antreman öncesi protein bar
8-antremanın hemen sonrası glutamin ve nitrix
9-akşam yemeği olarak max. tavuk, sebze, bol salata ve naturel pirinç, axis-ht
10-uyku öncesi protein tozu ve 50 gr. lor ( öncesinde ya 1 kase çilek yada 1 elma)
herdaim bolbol su içiyorum
haftada 4 günlük bir split programı uyguluyorum. kilo 85 - boy 1.82
lütfen daha fazla yumurta yemen lazım demeyin, hersabah yumurta yüzünden hüzünle uyanıyorum. sevemedim şu meredi.
şimdiden herkese teşekkür ederim.