Berkay Türkkan
Üye
Bugün kardiyodan 6-7 saat kadar sonra sırt & kalf antrenmanına gittim. Tekrar sayılarını azalttım, daha ağır kilolarla çalıştım. Motivasyonum yüksek olunca kilolarım da tekrar artmaya başladı, NOX'un etkisi de olabilir fakat tam olarak değerlendirmek için henüz erken. Antrenman boyunca strap kullandım.
Yarını dinlenmeye ayırdım, kardiyo da yapmayacağım. Cuma ve cumartesi sabahları da aç karnına kardiyo yaparak haftada 3 güne tamamlayacağım. Yarın antrenman ve dinlenme günlerimdeki beslenme programlarımı da bitiririm büyük ihtimalle.
Kalfa kafayı taktım, hedeflediğim noktaya gelene kadar üzerine gitmeye devam edeceğim. Koşularımı da yüksek eğimde yapıyorum, o kalflar büyüyecek! Bu antrenmandaki Smith Machine Calf Raise'dan çok iyi verim aldım, ikinci bir harekete geçmeden 6 set devam ettim.
Sırt
Kalf
Kalf demişken, şu sporda idolüm olan tek adam Buff Dudes'tan Brandon.
Yaz boyu hergün alkol ve sigarayı kısa sürede toplamak pek mümkün değil malesef. Zararın neresinden dönülse kardır denip, bir an önce bırakmanızı öneriyorum.
Yarını dinlenmeye ayırdım, kardiyo da yapmayacağım. Cuma ve cumartesi sabahları da aç karnına kardiyo yaparak haftada 3 güne tamamlayacağım. Yarın antrenman ve dinlenme günlerimdeki beslenme programlarımı da bitiririm büyük ihtimalle.
Kalfa kafayı taktım, hedeflediğim noktaya gelene kadar üzerine gitmeye devam edeceğim. Koşularımı da yüksek eğimde yapıyorum, o kalflar büyüyecek! Bu antrenmandaki Smith Machine Calf Raise'dan çok iyi verim aldım, ikinci bir harekete geçmeden 6 set devam ettim.
Sırt
- Front Lat Pulldown 12-8-7-6/3/2 *Son set ikili drop
- Bentover Barbell Row 12-8-6-6 (60 kg, 80 kg, 100 kg x 2)
- Close Grip Lat Pulldown 10-8-7-6/3 *Son set ikili drop
- One Dumbbell Row 10-8-8 (30 kg, 36 kg, 42 kg)
- Deadlift & Hyperextension 12-12-15-15 (60 kg x2, vücut ağırlığı, + 10 kg) *İkişer set
Kalf
- Smith Machine Calf Raise Maksimum x 6 set (30'ar kg, 40'ar kg x 5)
Kalf demişken, şu sporda idolüm olan tek adam Buff Dudes'tan Brandon.
Halatla kablo makinesinde yapilan biceps ve triceps hareketleri , military press , lateral raises bunlarda benden istek hareketler ek olarak birkac sorum olucak yazin baslangicindan beri hemen hemen her gun alkol ve sigara kullaniyorum , sporada ara verdim tabi uzun vadede cok zarari olurmu yoksa kisin toparlayabilirim hizlo bir bicimde
Yaz boyu hergün alkol ve sigarayı kısa sürede toplamak pek mümkün değil malesef. Zararın neresinden dönülse kardır denip, bir an önce bırakmanızı öneriyorum.