angelofdeath
Üye
moralini bozmak gibi olmasın. ölene kadar o deri orda durucak. istersen 11 yaşında ol yinede durucak. biraz toparlanabilir ama sonsuza kadar o deri orda durucak. istediğin bütün cilt uzmanı doktorlarına sor istersen.
estetik cerrahımla konuşucam eğer geçmez derse abdominoplasty olucam başka çare yok 2 sene önce kiloluyken jinekomasti de geçirmiştim doktoruma sorucam bakalım ne diycek...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:00 ----------
Bak sana bir öneri
Bayanlar yaşları ilerledikçe göğüslerinin sarkmaması için duş alırken o bölgeye soğuk su tutarlar.Soğuk su yüzünden deri çekilir.Bende jinekomasti ameliyatı oldum.Çok miktarda yağ çıkarıldığı için oradada deri sarkması oldu.Bende soğuk su tuttum banyo yaparken.Şu anda normal dururken sarkma oldugu belli olmuyor ama kendime ileriye doğru ittirirsem belli oluyor ama ilk haline göre dağlar kadar fark var.Birde istersen dediğimi dene ama uzun süre tutma soğuk suyu çünkü hastalanabilirsin.Sonuçta karın bölgesi.
evet o yöntemi uyguluyorum her duşa girdiğimde soğuk suya tutuyorum en az 10dk.+ kullanmadığım krem jel vs. yok deniyorum her yolu denemekte fayda var,bende 2 sene önce jinekomasti olmuştum...Eğer geçmezse mecburen abdominaplasty başka çare yok

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:03 ----------
Genetik faktörde çok etkilidir.31 yaşındayım.Sürekli kilo alıp verdim hala da öyledir.ne sarkma ne de çatlak oluyor.
Yaşın çok gençolduğu halde bu sarkma bana garip geldi.Öncelikle bu forumda fikir edinmenin yanında estetisyende mutlaka danışmanı öneririm.Eminim tavsiyeleri olacaktır
.
valla cildim öyle bişiki çatlamayan yerim kalmadı =)) ben doğduğumdan beri kiloluyum ve hayatımda spor çok yoktu 15 yaşıma kadar,hep kiloluydum...En sonunda karar verdim sanırım biraz hızlı verdim bilmiyorum 8 ay gibi bir sürede 110kgden 80e düştüm belki onunda etkisi olabilir