Bench press'te ağırlık nasıl artırabilirz?

Merhaba arkadaşlar.1 yıldır çalışıyorum diğer hareketlerde ağırlıkları bayağı artırdım ama bench press'te 6 ay önce kaç kg basabiliyorsam (max) hala onun üstüne çıkamadım.Mesela deadliftte 50 kgden 150 kg ye kadar cıktım squatta 50 kgden 150 cıktım ama bench presste 6 ay önce 100 kg 2 tekrar basabilmiştim şimdi bazen onu bile basamıyorum :D belki başına gelen olmuştur yardımlarınızı bekliyorum :)

eger güce önem veriyorsanız klasik split programlar ile alabileceğiniz verim güç açısından tartışılır.hele belli bir süreden sonra.starting strength,smolov jr. gibi güç odaklı programları inceleyebilirsiniz.

eger güce önem veriyorsanız klasik split programlar ile alabileceğiniz verim güç açısından tartışılır.hele belli bir süreden sonra.starting strength,smolov jr. gibi güç odaklı programları inceleyebilirsiniz.
Güç programı odaklı çalışmıyorum ama antremanlarımda gücümüde arttırmaya çalısıyorum ama esas sorum daha farklıydı bench press hariç her harekette çok güçlendim ama bench presste sabit kaldım bunu nasıl aşabilirim onu merak ediyorum

Agirlik artirmak merdiven cikmak gibidir,kadame kademe cikarsin,eger bir yerde tikanmissan merdivenden bikac kademe assagiya inerek tekrar yavas yavas cikmak fayda saglayabilir,ama bunu bir haftada beklemen yanlis olur.Sende agirlik düsürerek her hafta azar azar tekrar agirlik artirman platoyu asmana yardimci olabilir.

Back
Yukarı