Bench press YARDIM :D

Herkese merhaba ben evde çalıştığım için Bench Pressi kum torbasıyla yapıyorum ama yaparken Göğüsü hissetmiyorum omuz agrıyo göğüs hiç ağrımıyor nedendir hareketi yanlısmı yapıyorum Şimdiden teşekkürler..

Herkese merhaba ben evde çalıştığım için Bench Pressi kum torbasıyla yapıyorum ama yaparken Göğüsü hissetmiyorum omuz agrıyo göğüs hiç ağrımıyor nedendir hareketi yanlısmı yapıyorum Şimdiden teşekkürler..

Kum torbası ile bench press mi yapılır :badgrin: Al halter ağırlık öyle yap yada salona başka kurtul bu eziyetten :)

Nasıl tuttuğuna bağlı..
Mesela ben ellerimi dar tutarak yaptığımda daha çok triceps ve omuzlarımın çalıştığını, omuz genişliğimin biraz fazla uzağında yaptığımda ise göğsümün ve omuzlarımın çalıştığını hissediyorum..
Bir de kum torbasını nasıl bench press şekliyle kullanıyorsun çok merak ettim vallaha :)

Çok sakat bi durum.Kavrayacak yerleri olmadığı için muhtemelen avuçlarınla itiyosun.Bi anlık dikkatsizliğe bakar.Yardım alma imkanın varsa dikeylemesine kum torbasını sırtına koysun şınav çek.

sakat derken Ne olabılırkı ?

ellerimiz zaten spor esnasında terliyor tobanında dışı plastik gibi birşey ise kayma ihtimali artıyor ve kayarsa sanırım torba en az 30kg civarıdır sorun yaşayabilirsin.diğer sorunun cevabı ise forumda açılan konuları sen silemezsin yöneticiler siler buda senin isteğinle olmuyor kuralların dışında bir konu açmışsan silinir.

Back
Yukarı