Bench Press vs Ağırlık Nasıl Arttırılır

Kardeşim ben diğer göğüs hareketlerinde ağır kaldırmaya baktım ve ağır kaldıra kaldıra bench ve incline bench'te ağır kaldırdım. Bence önce zayıf,güçsüz bölgeni bulup onu güçlendirmelisin daha sonra ağır kaldırmaya zayıf bölgen güçlendikçe çok alışıcaksındır. Tavsiyem az tekrarla ağır kilolar kaldırmaya ba. Mesela 50 kiloyu 3-4 veya hatta 2 tekrarla kaldırmaya bak. Başında bir partner olsun,destek versin,desteklesin desteklesin sonra kendin bi şeyler yapmaya başla[DOUBLEPOST=1404761672][/DOUBLEPOST]Kaldı
Kardeşim ben diğer göğüs hareketlerinde ağır kaldırmaya baktım ve ağır kaldıra kaldıra bench ve incline bench'te ağır kaldırdım. Bence önce zayıf,güçsüz bölgeni bulup onu güçlendirmelisin daha sonra ağır kaldırmaya zayıf bölgen güçlendikçe çok alışıcaksındır. Tavsiyem az tekrarla ağır kilolar kaldırmaya ba. Mesela 50 kiloyu 3-4 veya hatta 2 tekrarla kaldırmaya bak. Başında bir partner olsun,destek versin,desteklesin desteklesin sonra kendin bi şeyler yapmaya başla,kaldırabiliyorsan 50 kiloyu 4 tekrardan fazlada kaldırabilirsin

Back
Yukarı