Kilona göre başlangıç için çok iyi bir rakam.Bench press i daha 2-3 kere yaptım yeni başladım benche.
Şuan rekorum 50 kg X 5.
Kendi kilom 61[DOUBLEPOST=1425831957][/DOUBLEPOST]Bench press i daha 2-3 kere yaptım yeni başladım benche.
Şuan rekorum 50 kg X 5.
Kendi kilom 61
Teşekkür ederim. Bana motivasyon verdin. Daha önce halterle uğraştığım için ağırlık kaldırmayı seviyorum.Kilona göre başlangıç için çok iyi bir rakam.
kendimi bildim bileli şınav çekerim yaşım 42 ye geliyor. 16-17li yaşlarda durmadan 80-85 ve saatte 300-320 şınav çektiğim olurdu. ama sadece şınav. şimdi 41 yaşında vg çalışmaya başlayınca en güçlü yanımın benchpress olduğunu gördüm yani vücudumun diğer yönlerine göre. bence biraz alışkanlık biraz genetik birazda çalışma. bench az basıyo olabilrsiniz ama belkide bacaklar iyidir yada ne bileyim uzun mesafe koşmaya yatkınsınızdır. bu utanılacak bişey değil. bende 1km den fazla koşamıyorum mesela.Valla millet ne basıyormuş beben anca 52.5 kg bar dahil 3x12
utanıyom bir de 1 yıl olacak program mı değişsem napsam
kendimi bildim bileli şınav çekerim yaşım 42 ye geliyor. 16-17li yaşlarda durmadan 80-85 ve saatte 300-320 şınav çektiğim olurdu. ama sadece şınav. şimdi 41 yaşında vg çalışmaya başlayınca en güçlü yanımın benchpress olduğunu gördüm yani vücudumun diğer yönlerine göre. bence biraz alışkanlık biraz genetik birazda çalışma. bench az basıyo olabilrsiniz ama belkide bacaklar iyidir yada ne bileyim uzun mesafe koşmaya yatkınsınızdır. bu utanılacak bişey değil. bende 1km den fazla koşamıyorum mesela.
Arkadaslar bu eleman benim. ilk basladigimda yazmistim.. Vay be duygulandim. Su an 22,5+22,5 ve bar..Acik ve net ben yeni basladim 25 yapiyorum
GT-I9300 cihazımdan gönderildi