Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

Yok sadece merak ettim gerçekten belki bende hata vardır,orada 48 kg 25 tekrar 80 kilo 8 tekrar 92 kilo 3 tekrar yazdın.

48 kiloyu 25 tekrar yapıp 80 kiloda 8 tekrar aynı sette 92 kilo ile 3 tekrar yani toplamda 36 tekrar yapıyorsun 3 set yanlışmı anladım ? nasıl bir çalışma bu bana biraz garip geldi 48 kiloyu 25 tekrar yaptıktan sonra 80 kilonun altına nasıl girebiliyorsun birde üzerine 92 kilo 3 tekrar nasıl yapabiliyorsun ? üstelik 65 kiloda bunları yapıyorsun.
mesela bir göğüs gününde benç press çalışmasında 48*25 48*20 48*15 gibi
farklı bir zamanda 80*8 80*8 86*8 88*8 gibi kusuruma bakmayım forumda ilk defa yazıyorum

Benim anladığım Düşük ağırlıkla girdiğin göğüs gününde 60 tekrar yapıyorsun 25-20-15 farklı bir günde yada zamanda 8-8-8-8 tekrar doğrumu ?

3. senem bar haric 100*3 yapmişliğim var bunada abartı demeyin :)
Arkadaşım boyun ve kilon nedir sorabilirmiyim ?[DOUBLEPOST=1410456003][/DOUBLEPOST]
Vallahi ben 2 yıllık sporcuyum 1,76/ 74 kiloyum senin yaptığın idmanı çıkartamam ,göğüse tek hareket yapmam lazım oda pek olası gözükmüyor.

Arkadaşım boyun ve kilon nedir sorabilirmiyim ?[DOUBLEPOST=1410456003][/DOUBLEPOST]
Vallahi ben 2 yıllık sporcuyum 1,76/ 74 kiloyum senin yaptığın idmanı çıkartamam ,göğüse tek hareket yapmam lazım oda pek olası gözükmüyor.
bu spordan öncede şınav barfiks gibi vücut ağırlığı egzersizleri yapıyordum (gerçi 45 kiloydum) etkilermi bilmiyorum ama

:)

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben bar kullanmıyorum. Arnold'ın yapılı gogusler icin dambıl kullanın lafından yola cıktım. Dambıl kulanıyorum...
Pembelerle (1,5 kg*2) yapabiliyorum. Yardımla mavilerle de tamamlayabiliyorum (onlar 2 kg sanırsam) 8 tekrar ve nizami tabii ki:)
Heheh. Şaka bir yana süper eğlenceli başlık herkes bir Dorian...

En son 45 kilo basıyordum. Daha yeni sayılırım 3. aydı sanırım. 15 tekrar yapıyordum. 4. ayda dumbella geçtim. 1 aydır doğru dürüst yapmıyoruz bıraktık salonu.

Dün garip bi olay yaşadım. 110 da takili kalmistim bu aralar son setimde 110 taktigimi saniyodum neyse girdik idman bitti aksama dogru arkadaslarla konusuyoduk bi dusundumde idmanda meger 120 girmisim :D Aslinda yapabildigimizin daha iyisini yapabiliriz her zaman beyin bi limit koyar onda takili kalirsin idmanda beyin-kas ilişkisini kurarsak girmediğiz agırliklara gireriz aslinda. Bu olay motivasyonumu ciddi arttırdı.

Back
Yukarı