Arkandaki yates row yapmış haberin yokserbestte 2 tekrar son 180 kg bastım hatta siteye videyou koydum sıkıntılar cıktı gene koymak ısterdım ama malesef
iyiymiş, max. tek tekrar kilosu mu yoksa daha fazla çıkıyor mu?125 kilo geliştirmeye devam
iyiymiş, max. tek tekrar kilosu mu yoksa daha fazla çıkıyor mu?
omuz sakatlığı çok berbat, severek 4 yıl boyunca yaptığım güreşi bırakmama neden oldu ve 1 yıl hiç spor yapamamıştım. aradan yıllar geçmesine rağmen ağır idman yaptığımda hala etkisini hissediyorum. bi türlü geçmek bilmeyen bi sakatlık, omuz konusunda çok dikkatli olmak gerekiyo.2 tekrar çıkıyor ama omzumda sakatlık var ondan ufak bir yardım alıyorum 2.de
fazladan ısınmam ve güçlendirmeme rağmen arada sürpriz yapabiliyor. dikkatli ve nizami yapmak lazımomuz sakatlığı çok berbat, severek 4 yıl boyunca yaptığım güreşi bırakmama neden oldu ve 1 yıl hiç spor yapamamıştım. aradan yıllar geçmesine rağmen ağır idman yaptığımda hala etkisini hissediyorum. bi türlü geçmek bilmeyen bi sakatlık, omuz konusunda çok dikkatli olmak gerekiyo.
ha bu arada bar göğüse değecek arkadaşlar göğse 5 cm kala yukarı kaldırdığınız kilodan rahat 10-15 kilo daha az kaldırabildiğinizi göreceksiniz
emin ol 10 cm'den fazladır.ben burda yazanlara sallıyor demiyorum.yanlış yapıyor diyorum.kuralına göre yapsa kesinlikle daha az kaldırır.bu adamlar boşu boşuna milletin şevkini kırıyor.adam 75kg yapıyorum diyor barla göğüs arasında kafadan 10cm var.böyle çok görüyorum ben.
yukarı kaldırırken de, tam tersine omuzların fazla yukarı kalkmaması için kolu kilitlememek gerekiyor bir nebze tam yukarı kalkmaması lazım barın ama arkadaşlar bunu da yanlış yapıp momentumla barı iyice yukarı kaldırıyorlar dirsekleri dümdüz yaparak...