Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

17 yşndym 50 kg 10x4 10 tekrar 4 set

7-8 ay önce 140'ı vurmuştum arttıracaktım ama antremanları bıraktım felan, girdiğim zamanlarda zorlamadım çok. En son 100-120 arası birşey girdim 3 tekrar. Bundan sonra arttırmaya başlıyacağım tekrardan.

yardım

slm arkadaslar bende 182 boyundayım 82 kiloyum bench press 95 basıyorum ama ilginc olan ondan sonra üst göğüse geçtiğimdede ordada 95kg 4 tekrar basabiliyorum bench ağırlığını nasıl arttırabilirim bana güç arttırma konusunda yardımcı olursanız sevinirim

forumda bench pressi artırma başlığı var..onu incelemelisiniz..

okul dersane falan yüzünden iyi beslenememe rağmen bu aralar 120-130u gördüm.

20 kg 10 tekrar yapabiliyorum sadece 2 set ama 3.ste güc kalmıyor...bitiyorum

Yani ben açıkcasi kaç bastiğimi söylemeden önce birşey sormak istiyorum. Acaba bazi arkadaşlarda hakkaten inanilmaz bir güç mü var yada bize söylemedikleri bir teknik yoksa bende mi bir problem var?
Ben Sports International da çalişiyorum ve ordaki dumbell lar LBS hesabından. 100LBS X 2 Dumbell=200LBS=90kg(kaba bir hesapla) fln sanirim. Yani ne pump forever, Dexterr, Ayaz vb. tarzi bu işi ciddiye alan ve senelerini harcamiş, 43cm yada daha fazla kol hacmine sahip ve çok ciddi vucudunu kusursuz şekile sokmuş kişiler 100 LBS 2 dumbell la 3-4 yaparken burda 3-4 aydir bu sporu yapan insanlar nasil 35cm kolla kendini zorlamadan üstelik 4-5 max yerine hani isinma hareketi tarzinda 100lbs lik dumbell larla 10-12 yapiyo merak ediyorum. Tabiki istisna olurda yani bu kadarda olmaz heralde. Tabi dumbell la bar değişir ama heralde dumbell la 50 yapan barla 150 yapamaz sanirim.
Ben 60lbs lik dumbell larla 5 yapmistim en fazla,4 aydir yapiyorum. (çaliştiğim salonu yazmamin sebebi eğer orda çalisan ve Advanced bölümündeki dumbell lar LBS değil Kilo olduğunu iddia edicek varmi diye.)

Arnold88 video koymadıktan sonra bu kadar uçuk bir rakama kimse inanmaz.240 kilo bench ne demek yahu !

salonda tanıdık bir abi var 270 basıyor ben yardım ediyorum göğüs antremanlarına :) inanırım ben.

bu arada konuyla ilgili 70x6 yaptım son göğüs antremanımda.artcak daha abisi :)

salonda tanıdık bir abi var 270 basıyor ben yardım ediyorum göğüs antremanlarına :) inanırım ben.

bu arada konuyla ilgili 70x6 yaptım son göğüs antremanımda.artcak daha abisi :)
Siteye videosunu atabilir misiniz?

yabanci belkide haklı olabilirsin dediklerinde.. yani dışarıdan bakılınca abes kaçabileceğinin farkındayım.. ama başlığımda da yazdığım gibi kolay geliştiğine inandığım bir vücudum ve cocukluk döneminden bu yana bir de sağlıklı beslenmem de olunca işin içinde bana pekte şaşırtıcı gelmiyor.. eğer takip edersen veya denk gelirsen ileriki zamanlarda (1-2 ay içinde) yeni fotoğraflarımı ve de videomu ekliyeceğim üye fotoları bölümündeki başlığıma.. ha birde şu var şimdi bazı kişiler düşünebilir 2 ay sonra belki 90 basıcak diye o zaman koyucak falan o yüzden istersen şimdide koyabilirim buraya videomu ? ama 2 ay sonra başlığımda 100 kg koymayı tercih edicem ben şahsen çünkü vücudumdaki degişikliğinde görülmesini istiyorum.. hala inanmadım dersen senimi kırıcam koyarım bi video?

yabanci belkide haklı olabilirsin dediklerinde.. yani dışarıdan bakılınca abes kaçabileceğinin farkındayım.. ama başlığımda da yazdığım gibi kolay geliştiğine inandığım bir vücudum ve cocukluk döneminden bu yana bir de sağlıklı beslenmem de olunca işin içinde bana pekte şaşırtıcı gelmiyor.. eğer takip edersen veya denk gelirsen ileriki zamanlarda (1-2 ay içinde) yeni fotoğraflarımı ve de videomu ekliyeceğim üye fotoları bölümündeki başlığıma.. ha birde şu var şimdi bazı kişiler düşünebilir 2 ay sonra belki 90 basıcak diye o zaman koyucak falan o yüzden istersen şimdide koyabilirim buraya videomu ? ama 2 ay sonra başlığımda 100 kg koymayı tercih edicem ben şahsen çünkü vücudumdaki görülmesini istiyorum.. hala inanmadım dersen senimi kırıcam koyarım bi video?

:). Yok ama bir az şaşırtıcı. 6 ay spor yapdığını düşünüyorum. 6 ay için 90 kilo 10 tekrar her halde mucize gibi bir şey olur. 10 tekrar rahat basa biliyorsansa 100 kiloyu da basa bilirsin.

saoalsın.. ama şunuda belirteyim ben sırf body i spor (güç) olarak görmüyorum.. evet body geçmişim fazla deil ama çocukluğumdan bu yana birçok sporla amatör olarak ilgilendim sanırım bunun katkısı büyük.. birde genetik faktörlerde var gibi işin içinde çünkü bundan bi 7 8 ay önce 57 kilodayken ve dışarıdan bakıldıgında bi direk gibiyken :) bile çoğu kişiden güçlüydüm (fiziksel ve psikolojik azim bakımından) ben psikolojiyede çok önem veriyorum bu sporda.. gerçekten kafanda bitiremezsen, istikrarlı olamazsan ve azmin zayıfsa bu sporda ilerleme kaydedilmez bence.. kaydedilirsede az olur.. ha bu arada 100 kiloyu dedigin gibi girebilirim 4-5 tekrar ama hedefim onu 10 tekrar nizami girip öyle video koymak.. bunun içinde şimdilerde 60 70 75 gibi rakamlar girip dinlendiriyorum vücudu.. 1 hafta dinlendirici tekrarlar yapıcam bir hafta ise yüklenmeli tekrarlar.. salondaki bi abimiz tavsiye etti ve faydasını görecegime inanıyorum..

Back
Yukarı