öncelikle şunu belirtmem gerekirki videomu koyarken amacım kesinlikle kendimi kanıtlamak deildir.. sadece her yerde oldugu gibi bu forumdada kendini oldugundan fazla göstererek tatmin olan insanlar var.. ve sizlerde haklı olarak önyargılı ve tepkili yaklaşıyorsunuz ve o kişilere hitaben yapılan görüşler genele yansıyor.. ben şahsen bu zan altındaki kişilerden kendimi soyutlamak ve de merakınızı gidermek için video koydum.. kızdıgım bi nokta ise insanların sen 70 kg sın ve bi sınırın var 90 kg basamazsın vs vs.. gibi konuşmaları.. kilolu olmak hiçbirzaman güçlü olmak anlamına gelmez.. ha kilo olarak fazlaysan ama idmanınıda güzel yapıyorsan o zaman başka.. kimiside ben 1 yıldır yapıyorum 100 kg cıkamadım bench te, sen nasıl cıkıyorsun diyor..

benimse buna cevabım ancak, hırs, sabır ve genetik olur.. genetik faktörü ve cocukluk döneminin nasıl geçirildiği bence cok önemlidir.. evet zayıftım fakat en sağlıklı besinlerle besleniyordum süreki spor yapıyordum (yüzme basketbol vs..) bunların bana etkisinin oldugunu düşünüyorum... ailemdeki erkeklerde 1.80 den aşağı hiçbir erkek yok

ve çoğu da cocukluk döneminde zayıfmış..
neyse gelelim videoya.. bugün göğüs idmanım vardı ve daha öncedende belirttigim gibi idmanımı biraz daha farklı yapıyorum.. özellikle bench te en fazla 70 kg cıkıyorum sonraki tekrarlarda ise dahada azaltıp yarım tekrarlarla pompalama yapıyorum.. inanın faydası gözle görülür oldu benim için.. işin açığı video çekimi yapıcam diye idman başında 90 kg girip, bana cok ii geldigine inandıgım sistemi bozmak istemedim

ve idmanım bittikten sonra sizinde görmenizi istedigim için bi 5 tekrar 90 kg yaptım (maviler 20 kg yeşiller 10 kg kırmızılar 5 kg bar 20 kg ) şöyleki kendimi cok kasmak istemedim.. yeterli olur diye düşündüm bu video.. ısrarla inanmayıp 10 tekrar isteyen olursa, yarın idmanım yok ama sırf onun için gidip bi set bench yapar gelirim

ayrıca partnerim destek vermiyo

sadece psikolojik olarak iyi hissediyorum bardan tutunca
http://s382.photobucket.com/albums/oo261/mahir07/?action=view¤t=mahir.flv