Bench Press Kaç Basıyosunuz?(Kür Yapmamış Olanlar Lütfen)

savaş cebeci terbiyesizin teki yaşar hocaya dediği lafları biliyorum takipçilerininde bana ettiği küfürleri biliyorum bu işte en iyi ağırsağlam Furkan

sana neden küfür ettiğini bilmiyorum,yaşar küçük abiyi bende severim yaşar abi onun videolarına sürekli mesaj atıyordu hadi sende şu ağırlığı kaldır yiyorsa sen yapamazsın falan vs böyle dediği için küfür yemişti küfür etmesi doğru değil tabiki

sana neden küfür ettiğini bilmiyorum,yaşar küçük abiyi bende severim yaşar abi onun videolarına sürekli mesaj atıyordu hadi sende şu ağırlığı kaldır yiyorsa sen yapamazsın falan vs böyle dediği için küfür yemişti küfür etmesi doğru değil tabiki
Anlamadigin bir nokta var kas gelistirme ile anatominin sandigin kadar alakasi yok ayrica guray tip ogrencisi emin ol cebeci yi katlar anatomi bilgisi konusunda. Trapez konusunda da youtube da Alphadestiny kanalina bir bak bakalim dogal olarak saglam trapez nasil gelistirilir

he katlar katlar yaş kaç senin ? bunu dediğine göre yaş baya bir ufak güray dediğin adam savaş cebecinin yanında ağzını bile açamaz

54_2.jpg

tricep_pushdown_rope.jpg

anatomi önemsiz diyenlere gelsin şu yukardaki örnek hareket
anatomi bilmek yaptığın hareketin neye yaradığını nereyi çalıştırdığını bilmeni sağlar antremandan daha iyi verim almanı sağlar
yukardaki hareket halatla tricep pushdown hareketidir "lateral head" kasını çalıştırması açısından yapılır
tricep kasının yan tarafındaki baş için yapılır
esas hedef aldığı kas yan başlardır o nedenle hareketi yaparken aşağıda halatı yanlara doğru açmak gerekir
aksi takdirde yan baş çalıştırılmaz bir çok youtube kanalı olan kişiler bu hareketi aşağıdaki gibi yapmaktadır
bu şekilde yaparsanız bu hareketten verim alamazsınız,bu şekilde bunu yapacağına normal tutacaklı şekilde tricep pushdown yapsa daha ağır kiloya girer en azından hem boşuna gücünü harcıyor hemde hareketin hangi kası hedef aldığını bilmeden yapıyor
anatomi önemi budur işte

Son düzenleme:
he katlar katlar yaş kaç senin ? bunu dediğine göre yaş baya bir ufak güray dediğin adam savaş cebecinin yanında ağzını bile açamaz

54_2.jpg

tricep_pushdown_rope.jpg

anatomi önemsiz diyenlere gelsin şu yukardaki örnek hareket
anatomi bilmek yaptığın hareketin neye yaradığını nereyi çalıştırdığını bilmeni sağlar antremandan daha iyi verim almanı sağlar
yukardaki hareket halatla tricep pushdown hareketidir "lateral head" kasını çalıştırması açısından yapılır
tricep kasının yan tarafındaki baş için yapılır
esas hedef aldığı kas yan başlardır o nedenle hareketi yaparken aşağıda halatı yanlara doğru açmak gerekir
aksi takdirde yan baş çalıştırılmaz bir çok youtube kanalı olan kişiler bu hareketi aşağıdaki gibi yapmaktadır
bu şekilde yaparsanız bu hareketten verim alamazsınız,bu şekilde bunu yapacağına normal tutacaklı şekilde tricep pushdown yapsa daha ağır kiloya girer en azından hem boşuna gücünü harcıyor hemde hareketin hangi kası hedef aldığını bilmeden yapıyor
anatomi önemi budur işte
Besyoda da oyle anatomi dersleri var ki aklin hayalin durur demi. Daha fazla tartismayalim konuyu kirletmeye gerek yok

1RM denemedim hic. 3.5 ay once 30 kg 3 set 15 tekrar
Suan 62.5 kg 3 set 8 tekrar.

İlaç konusunda beytullah ile güray'dan cok emin degilim ama savaş cebeci'nin son 1 senedir aldigindan eminim. 1 senede 20 kilo aldı adam.

Konu dağılıyor , Savaş Cebeci her ay kontrol oluyor ve bunları paylaşıyor , amacım onu savunmak değil , Savaş hoca alanında en iyilerden birisi .

Потому что я черкес

hem ilaç alıyorlar hemde geçen gün bir video yayınlamışlardı trapez kasını çalıştırma şekli ile alakalı
o videoda savaş cebecinin trapezleri çalıştırma şekliyle alay etmişlerdi trapez öyle çalıştırılmazmış
140 kg yükleyecekmişsin bara onunla power shrug yapacakmışsın
kendileri ilaçla vücut yapmışlar işin anatomisini bilen adamı karalıyorlar,bu adamların aklıyla yola çıkan vücut falan yapamaz anca onlar gibi en sonunda ilaca başlar,savaş hocanın dedikleri dışında kimseye itibar etmeyin hepsi dolap bunların
aynen kardeşim

konu dağılacak ama yazamadan edemedim
bir insan son birkaç ayda nasıl bu kadar şişer?
özellikle omuzlar??
yüz şekli nasıl değişir??
yıllardır neyi bekliyordu da bir anda şişti?
yorum yapmadan yorum yaptım :)
okuyan ne dediğimi anladı zaten
not: sevenleri taş atarsa sıkıntı yok :) taşlanmaya alışığız

Savaş Cebeci mevzusu hakkında tarafsız bir yorum yapmak gerekirse, yapacağım tek yorum şudur: Savaş Cebeci kendi fanlarının göklere çıkarttığı kadar önemli ve iyi birisi değil, ancak sanki yedi sülalenizi katletmiş gibi de nefret edilecek bir adam değil.

Mesela burada "Savaş Cebeci'den başka kimseye itibar etmeyin" diyen @zzzxxz arkadaşımız da sonuna kadar haksız, Savaş cebeci'den ölümüne nefret eden arkadaşlarımız da haksız.

Ben mesela Ağırsağlam'ı şahsen çok seviyorum ve bir numaralı YouTube spor kanalı bence, @Fırat Balkaya adlı arkadaşı da YouTube'dan takip ediyorum sürekli, ancak Savaş Cebeci'den nefret etmek için de bir sebebim yok, çünkü Ağırsağlam ve Savaş Cebeci arasında çıkan kavga bizi bağlamaz, bu onları bağlayan bir şeydir.

Ağırsağlam ve onun tayfası günlük hayatta görüştüğüm samimi arkadaşlarım olsaydı o zaman Savaş Cebeci'den nefret edebilirdim.

Savaş Cebeci mevzusu hakkında tarafsız bir yorum yapmak gerekirse, yapacağım tek yorum şudur: Savaş Cebeci kendi fanlarının göklere çıkarttığı kadar önemli ve iyi birisi değil, ancak sanki yedi sülalenizi katletmiş gibi de nefret edilecek bir adam değil.

Mesela burada "Savaş Cebeci'den başka kimseye itibar etmeyin" diyen @zzzxxz arkadaşımız da sonuna kadar haksız, Savaş cebeci'den ölümüne nefret eden arkadaşlarımız da haksız.

Ben mesela Ağırsağlam'ı şahsen çok seviyorum ve bir numaralı YouTube spor kanalı bence, @Fırat Balkaya adlı arkadaşı da YouTube'dan takip ediyorum sürekli, ancak Savaş Cebeci'den nefret etmek için de bir sebebim yok, çünkü Ağırsağlam ve Savaş Cebeci arasında çıkan kavga bizi bağlamaz, bu onları bağlayan bir şeydir.

Ağırsağlam ve onun tayfası günlük hayatta görüştüğüm samimi arkadaşlarım olsaydı o zaman Savaş Cebeci'den nefret edebilirdim.
savaş cebeciden nefret etmiyorum sadece terbiyesiz olduğunu söyledim

Çok güzel ve yerinde bir mesaj. Teşekkürler sana!

bence yarisma kurluler ve kursuzler seklinde iki bolum olcakti kursuzlere vs haksizlik olmus dusuncesindeyim ben... savas hocaya gelirsek bende severek takip ederim ama 1-1.5 yildir normal bir gelisim degil tabiki herkes istedigini yapmakta ozgur ama gercekci olursa muazzam olur.

@berkay7743
bench pressde bu şekilde ağırlığı kaldırırken kolların titrediği ağırlıklar çok iyı oluyor.hani düştü düşecek gibi olan durumlar süper zevkli oluyor adrenalin :)
bu arada senin bir mesajında ters piramit yapın benchde platoyu geçmek için diyordun tarafımdan denenmiş olup 4-5 aydır 80 kilo geçemeyen ağırlık son 1 ay içerisinde 90 kilo 4 tekrar yapacak konuma gelmiştir.aklıma gelmişken paylaşmak istedim çünkü bende ilk zamanlarda ilk başta ağır girilmez sakatlanırız falan diyordum ama omuzları güzel ısıtıp 3 set boş barla 20-30 tekrar pompalama yapıyorum şimdilik bir sorun yaşamadım berkayında dediği gibi ters piramit naçizane tavsiyemdir.kazasız belasız sporlar.

Back
Yukarı