evet haklısın dünyada bu rakamlar gerçekten yüksek Türkiyede zaten kaliteli sporcu neredeyse hiç çıkmıyor nadiren çıkan oluyor
o sebeple ben madalya alan her kim varsa onu överim
ben isterimki herkes daha iyisini yapsın benden daha iyi olmalarını isterim ancak ben en az 15 sayfa yorumları okudum ve bu astronomik bench rakamları yazan bir sürü insan görünce müdahale etmek istedim bütün powerlifterlar buraya toplansa gene o kadar olmaz en azından bundan sonra yorum yapacak arkadaşlar bu verdiğim yıllarını bu spora adamış sporcuların çalışma yoğunluğuna göre rakamlarını yazarlarsa inandırıcı olur herkese bol şans
Evet burada astronomik rakamlar yazan var, ama emin ol 100kg bench 70kg ve üstü kişiler için hiç öyle uzak bir hedef değil. Hatta iddia ediyorum disiplinli bir çalışmayla sanılandan çok daha kısa sürede 90-100 kiloya çıkılabilir.
-Öğren tekniğini, yap 4 aylık program / 12-16 hafta, her hafta 2,5+2,5 tan 5 kilo ekle ve 3-4 kere bench yap.
-Doğru düzgün beslenip her gece erken yat.
Bak bakalım oluyor mu olmuyor mu....
Ben de mesela makarnayı gömüyorum sonra ''ulan bi kilo veremedik'' diyorum kendi kendime, saçma dimi?
Gece 11 de kahveyi gömüp sabah 4 e kadar ders çalışıyorum, sabah 9 da kalkıp sınava gidiyorum, gün içinde ton balık yiyorum zar zor, böyle böyle cıvadan zehirlenecektim neredeyse. Neyse, buna benzer 2 hafta geçirdikten sonra ben çıkıp diyemem ''geçen haftaki bench neden bu hafta ağır geldi? neden 2 haftadır yerimde sayıyorum?''
Ne kadar emek o kadar karşılık. Bak burda
@berkay7743 var mesela, o adam burda o ''astronomik rakamlar'' dediğinizi yazdıgında inanmamışlardı, çakıyor şimdi videoları, adam emek veriyor karşılığını alıyor, helal olsun diyip geçeceksiniz.