Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
gkhngs dedi:Bence gelişme çağı tamamlanmadan önce body e başlanmamalı...
Yani body çalışmasına biraz ara vermelisin...
Bana göre boyun kısa biraz... :cry:
Yaşında çok genç daha 17 yaşındasın...
Tam gelişme çağı body yerine yüzme gibi hem boy uzamasında hemde vucut geliştirme açısından sana yardımcı olacak bir spora yönelmelisin...Ki yüzme bunun için en ideal olanı...
arkadaslar burda yanlıslık var benım ılk halım buumustafa_1981 dedi:emrah kollar falan iyide acilen gidiyosun
gögüsleri şişirip geliyosun...seni bide öyle görecem....
gurseshalil dedi:keşke ben de senin yaşında başlayabilseydim. neredeyse aramızda spor başlangıcı olarak 13 yıl var. ve sen benden 13 yıl daha kazançlısın. etrafa uyduk gittik kick box a ondan sonra çene çıkıklığı kaburga kırığı ve kalca ekleminin ağrısı kâr kaldı yanıma. neden o zamanlar bana birisi gel bodybuilding yapalım demedi :cry: iyiki de erken başlamışsın.
dostum yeni resim falan göremedim ben sen en iyisi git yeni taze resim çektirde bizde ona göre sıcak yorum yapalım olurmu emrah arkadaşımemrah dedi:arkadaslar burda yanlıslık var benım ılk halım buumustafa_1981 dedi:emrah kollar falan iyide acilen gidiyosun
gögüsleri şişirip geliyosun...seni bide öyle görecem....arkadas gıtmıs nerden bulduysa bu konuy buna yorum yapmıs dıger fotolarım var forumda 3 sayfada emrah yenı resım tazıyo
konu kapatılırsa ıyı olur
gkhngs dedi:Bence gelişme çağı tamamlanmadan önce body e başlanmamalı...
Tam gelişme çağı body yerine yüzme gibi hem boy uzamasında hemde vucut geliştirme açısından sana yardımcı olacak bir spora yönelmelisin...Ki yüzme bunun için en ideal olanı...
spor hayatım toplam 2 yıl falan ama aralar var araları cıkarırsak 1.5 yıl beslenme yetersız oldugu halde bu kadar yaptım ama bu aralar durumum duzeltı ve yuklenmeye basladım yas suan 19 martta 19 olcambukatto dedi:gkhngs dedi:Bence gelişme çağı tamamlanmadan önce body e başlanmamalı...
ben bu spora ilk başladığımda 16 yaşımdaydım. 3 ay kadar çalışıp süper bir temel attım. gelişme çağında
olduğum için fiziğim çok güzel şekillendi.
20 yaşımdan bu yana da çalışıyorum. şu an yaşım 22 ve boyum 1.88 . birşeyleri söylerken, o birşeylerden haberdar olmak gerekir.
atıp tutmamak gerekir. şahsen oğlum olursa 13-14 veya en geç 15 yaşlarında teşvik edeceğim bu spora.
spora gelen o yaşlardaki çocuklarla hocamdan daha çok ben ilgileniyorum.
spordan caymamaları için sürekli moral veriyorum.
yalan yanlış, hiç bir dayanağı olmadan bilgi verilmesin özellikle bu konuda.
emrah güzel gelişme olmuşta, ilk resimle arasında ne kadarlık bir zaman dilimi var?