1. Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Notu Gizle

Ben Emrah Onerilerinizi Bekliyorum

Konusu 'Üye Fotoları' forumundadır ve emrah tarafından 10 Kasım 2005 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. emrah

emrah Üye

Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
  2. gkhngs

gkhngs Üye

Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    mali işler
    Yer:
    istanbul
    Bence gelişme çağı tamamlanmadan önce body e başlanmamalı...

Yani body çalışmasına biraz ara vermelisin...

Bana göre boyun kısa biraz... :cry:

Yaşında çok genç daha 17 yaşındasın...

Tam gelişme çağı body yerine yüzme gibi hem boy uzamasında hemde vucut geliştirme açısından sana yardımcı olacak bir spora yönelmelisin...Ki yüzme bunun için en ideal olanı...

ucan_yumruk bunu beğendi.
  3. Kausal

Kausal Üye

Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    +1111111...

4. hsd

hsd Üye

Beğenileri:
    306
    Ödül Puanları:
    93
    bence devam et dostum arnolda genç başladı ve boyu 1.90 ve daha nice uzun boylu bb yapanlar var çevremizde veya prof tabii kısalarda yok değil buna örnek lee prest bence bb ile boyun uzaması veya kısalmasının bir alakası yok bu benim fikrim ama bacak çalışırken fazla ağır girme ve uzun süre taşıma ağırlığı vücudun 17 yaş için gayet iyi eminiz arkadaşlarını bu spora özendiriryorsundur yolun açık olsun

5. Despo

Despo ADMIN Yönetici Admin

Beğenileri:
    6.095
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Serbest
    Yer:
    Danimarka
    Vucudun gayet güzel, bazilari calismamis ama foruma resim yolluyor, resimlere tiklamadan 17 yasindayim, yazdigini gördüm ve ne yalan söyleyim "yinemi" dedim icimden.

Programin ve beslenme programini gerekli forumlara eklersen yardimci olan olacaktir. 20 yasinda kim bilir vucudun nasil olur, bence iyi yoldasin devam et ;)

HamzaYüksel bunu beğendi.
  6. sarc4stic

sarc4stic Özel Üye

Beğenileri:
    2.261
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Satış Temsilcisi
    Yer:
    Istanbul
    Gayet iyisin ,uper

EDIT: Aynen Despo bende resimlere bile bakmamıştım, başlığı düzeltip geçmiştim :oops:

7. emrah

emrah Üye

Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
    s.a abiler ben amıno 3000 kullandim ama o bitti yaklasik bir aydir da kullanmiyorum su an sadece megamass 2000 kullaniyorum oda bu ay biticek bu bitince ne kullanmami onerirsiniz yemek programimi en az gunde 4 ogun yapiyorum takviye olarak ne yapmam lazim birde unutmadan hocam citirdan prima bolan kullan diyo 2haftada bir tane ne yapmaliyim sizce.yardimci olursaniz sevinirim selametle

8. altera

altera Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    body boy uzamasına engel değildir

evet arkadasım bence de devam etmelisin ii calısırsan guzel bir vucudun olur mutlaka.
    yas bence sorun deil cok sacma bi bahane.
    biz halter kaldırmıyoruz bodybuilding yapıyoruz.belki arnoldun kitabını okuyanlar vardır orda sey diodu body boyu kısaltmaz aksine gelişme cagında dahada uzatır.
    onun icin bence dogru yoldasın basarılar

Bozo-Baku bunu beğendi.
  9. ultraukala

ultraukala Yeni Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    Bursa
    slm arkadaşım aynı yaştayız.Ama vücudun baya ii gözüküor.Şu anlık yapacaım bi öneri istersen göze bence en azında 1seneyi tamamlayana kadar herhangi bir ek madde kullanma.Derim ben.prima bolan dediğin tam olarak bilmiyorum ama sanırım steroid oluyor.Kesinlikle kullanma derim ben eğer öyleyse ,katkı maddeleriyle aram pek ii deil.Neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.Ama supplementler dahil olmak üzere şu anlık ihtiyacın olacağını pek zannetmiyorum.Yeterince düzenli ve DÜZGÜN beslenirsen onlara gerek kalmaz.bu arada protein tozlarıda çatlaklara sebep oluyor salondaki bir arkadaşta başlamıştı çatlaklar oluşmaya.Vücudun gayet ii yaza kadar çok ii toparlarsın göğüsleri biraz daha ii olabilir.Ama kolların ve karnın ii..Hatta sanırım 4tane çiftli baklava çıkacak öle gözüküyor.Sırtın da ii durumdan kilon boyla orantılı daha ii olursun kilo açısından..

10. gymnast

gymnast Üye

Beğenileri:
    540
    Ödül Puanları:
    0
    bencede insanlar bazen mantıksız konuşuyor. örneğin concentration curl boyun uzamasını nası etkileyebilir. sonuçta bu da bir bodybuildingdir. tavsiyem omuriliğine fazla yük bindirmemendir. squat yerine leg press yap. hatta onu bile az kilo çok tekrar çalış. kısalttığının kanıtlanmamış olması kısaltmadığı anlamına gelmez. omuz presi de ensede değilde öne inen şekilde yap. zaten 35 dereceden sonra ön omuzu etkilemeye başlar. yani etkinin göğüse kaymasından çekinme. öne indirirsen ön omuz daha yoğun çalışır sadece. birde arnoldun uzun boyu örnek veriliyor sürekli. ama onun body yapmasa 2 metre olmayacağını kimse kanıtlayamaz. bu yüzden zaten kesin birşey söylenemiyor bu boy konusunda. senin yapabileceğin en iyi şey enine ve boyuna gelişimin için gerekecek tüm besinleri vücuduna temin etmek olacaktır.

11. Despo

Beğenileri:
    6.095
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Serbest
    Yer:
    Danimarka
    hocan sacmalamis.. hem yanlis kür hemde yasin musait degil.

12. emrah

emrah Üye

Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
    abiler ben kime inancammm birizniz body yap diye biriniz yapma diyoo kafayi yicem

13. emrah

emrah Üye

Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
    pardon despo abii ben mesajini yanlis anlamisim

14. sarc4stic

sarc4stic Özel Üye

Beğenileri:
    2.261
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Satış Temsilcisi
    Yer:
    Istanbul
    :arrow:

Bunlara ;)

15. emrah

emrah Üye

Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
    abıler ben normalde gunde tek adele calısıyom sımdı cıft adeleye gecmek ıstıyorumda mısal gogusten kola gecerken ne kadar bır zaman ara vermem gerekır bırde beslenme bolumune yazdım kımse cevap vermedı sız yardımcı olursanız sevınırım kılo almam ıcın ne yapmam lazım ne gıbı seyler tavsıye edersınız selametle

16. Despo

Beğenileri:
    6.095
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Serbest
    Yer:
    Danimarka

17. emrah

emrah Üye

Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
    pekı abı hocayı bosver sen bana yardımcı olurmusun abıı

18. KaRaTe

KaRaTe Üye

Beğenileri:
    76
    Ödül Puanları:
    0
    Emrah....Body boy kısaltmaz...Boy denen şey yukardan basılınca kısalacak aşağıdan çekince uzayacak birşey değildir...Body yapma diyen arkadaşlarada bakma.

Daha evvelde yazmıştım...pullover-barfiks gibi eklem açıcı çalışmalar boy uzamasına çok yardımcı olur ve bu tür çalışmalarında en çok yapıldığı spor Body dir.Boyun uzama süreci 21 yaşına kadar devam eder yani daha önünde çok vakit var.çalışmalarına devam et faydasını göreceksin.Bu tür çalışmaların eklem üzerinde esnetici faydaları vardır boy üzerinde oldukça iyi sonuçlar verir.

Program olayına gelince şöyle yap...

1.Gün göğüs-kol
    2.gün omuz-arka kol
    3.gün kanat-bacak Mide çalışmalarıını ise antreman sonralarına müsait bir şekilde yerleştireceksin
    mesela bu gün çalış(mide)yarın çalışma

19. emrah

emrah Üye

Beğenileri:
    125
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Personal Trainer
    Yer:
    istanbul
    abicim benım sorunum boy la falan degıl benım sorunum proteın tarzı yada amıno asıt falan kullanmam gerekıyo mu gerekıyosa ne tarz seyler kullanmamm lazım selametle

20. hsd

hsd Üye

Beğenileri:
    306
    Ödül Puanları:
    93
    emrah sorularına tek tek cvp vereyim
    çift adale grubuna geçmek istiyorsun cvp vermeden önce haftada kaç gün çalışıyorsun?bunu öğrenmek isterim.
    Çift adale sisteme geçtiğinde haftada 3 veya 4 günü geçememelisin.Yoksa kas yapmak yerine onları yok eder yakarsın ve atıyorum göğüs çalıştın kola geçeceksin ben 5 dk bekliyorum biraz dinlenmek ve kendimi toparlamak için tabi bide bilimsel boyutlarıda var adaleye giden kanla ilgili şeyler kimisi 3 dk bekler kimide 10 dk benim kanaatim 5 dk diğer arkadaşlarda yazarsa kaç dk bekledikelrini senin kafanda bir şeyler şekillenmeye başlar.

Gelelim ikinci sorununa beslenme başlığında sorduğun sorunun cevabı belki 500 kere cevaplandı o yüzden bizide hoşgör bunu yazmaktan usandık eğer sen beslenme başlığındaki başlıkları incelersen sorunun cevaplarını bulacaksın hemde çeşit çeşit

Ve üçüncü sorunun bence şimdilik amino acid yeterli senin için gelişmen gayet iyi görünüyor bu ufak bi canlılık yapar gelişmede ama asıl olan beslenmedir hep böyle yağsız kalmalısın çok iii duruyor sende gerçekten o yüzden 5 veya 6 öğün yemelisin hemde seçtiğin besinlerle yağsız kalırsın kas olarak kg alırsın tavuk balık vs vs ama illada param çok ben okumuyorum çalışıyor ve kimseye bakmıyorum diyorsan yaz o zaman bende sana şunu bunu kullan derim ama şimdilik ihtiyacın yok gerçekten

Sayfayı Paylaş