Merhaba arkadaşlar;
ben sporla güzelce zayıfladım daha doğrusu inceldim, tam istediğim gibi olmasa da çok yaklaştım zaten fazla olan 3-4 kg vardı ve onları vermeden inceldim, her neyse şimdi benim sizlere soracağım şey mesela bel oyuntusu güzel sekilde arttı özellikle de arka görünüm, ama mesela sanki bel oyuntu kazanırken mide karın dışarı itiliyormuş gibi duruyor ben istiyorum ki dümdüz olsun yemek yediğimde bile şişkinlik olmasın demir gibi bir karın göbek bölgesi istiyorum bölgesel zayıflama yoktur falan diye milyonlarca kez söylendi ama mesela ben bacaktaki basendeki fazlalıklar için hep o kısımlara çalıştım ve istediğim sonuca ulaştım karın için de napmak lazım yan yağlar zaten inatçı lekeler gibi oralarda da azıcık sıkıntı var, bir de mesela ben görüyorum salonda ağırlık çalışan bazı erkeklerin incecik olmuş belleri acaba bu göz yanılgısı mı üst kısmı genişlettikleri için bel daha ince mi görünüyor bel oyuntusu gibi karın kısmından da içeriye doğru bir ivme kazandırmak nasıl bir çalışmayla mümkün olur. teşekkür ederim insallah cevap veren olur.