bel güçlendirme

Serdarr

Üye
arkadaşlar acilen ters mekik vb bel hareketleri yapmam lazım ancak çalıştıgım salonda böyle bi imkan 0 ters mekik sehpası bile yok ne yapmalıyım ?

Eski salonumda bacak için yatarak kalçaya çekiş hareketinin yapildigi alet ( sizin salonda öylemi bilmiyorum) gövdenin üst kismini koyduugun taraf biraz asaği eğimli oluyor. O alete bacak hareketini yapar gibi gövdenin üzerine yat normal hareket pozisyonunda . Aģirligi en son ağirliga tak onda yap hyperextesion u . Boylece ayaklarin kalkmaz yerinden o bacak hareketinin adini unuttum inş anlatabilmisimdir.[DOUBLEPOST=1393445292][/DOUBLEPOST]Ayrıca barfix çek her idman öncesi ısınmış ta olursun belide kuvvetlendirir. Beli iyi ısindır her idman öncesi. Deadlift sıkıntı hareket aman dikkat edelim 2 aydir yapiyorum daha formunu oturtamadim. Evde calisiyorum agirligi pat diye birakiyordum komşu şikayete geldi dün :D

Sit up yapabilirsin oda beli zorlar ama baktin ağri oldu birak hemen hareketi yaparken gövdeni öne atma yerine belini düz tutarak yap ( tam mekik=sit up)

Back
Yukarı