Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski salonumda bacak için yatarak kalçaya çekiş hareketinin yapildigi alet ( sizin salonda öylemi bilmiyorum) gövdenin üst kismini koyduugun taraf biraz asaği eğimli oluyor. O alete bacak hareketini yapar gibi gövdenin üzerine yat normal hareket pozisyonunda . Aģirligi en son ağirliga tak onda yap hyperextesion u . Boylece ayaklarin kalkmaz yerinden o bacak hareketinin adini unuttum inş anlatabilmisimdir.[DOUBLEPOST=1393445292][/DOUBLEPOST]Ayrıca barfix çek her idman öncesi ısınmış ta olursun belide kuvvetlendirir. Beli iyi ısindır her idman öncesi. Deadlift sıkıntı hareket aman dikkat edelim 2 aydir yapiyorum daha formunu oturtamadim. Evde calisiyorum agirligi pat diye birakiyordum komşu şikayete geldi dün
Sit up yapabilirsin oda beli zorlar ama baktin ağri oldu birak hemen hareketi yaparken gövdeni öne atma yerine belini düz tutarak yap ( tam mekik=sit up)