orjinallaz
Üye
Değerli Üyeler ben yaklasık 5 ay önce body sporuna başladım. Yaptığım yanlış hareket sonunda bel fıtığı başlangıcı oldum.Yaşım 22 doktor bel fıtığı başlangıcı dediği anda dünyam yıkıldı hayatta en çok zevk ve haz duydugum zamanları yaşadım hayatımın en güzel 5 ayı diyebilirim şu an sporu bıraktım doktor 1 ay ara ver dedi.Acaba bu spora geri dönebilirmiyim.
bulgular şu şekilde anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
l4-l5 hafif genel periferal bulging
lombor lordoz düzleşmiştir.
ben doktora sordum Arkadaşlar doktor bana fıtık değil ama beli zorlamısın dedi ondan sonra bir doktora daha gittim oda bel fıtığı başlangıcı dedi nedir acaba bu birde dumbell çalıssam bir problem olur mu? hayatımda ilk kez bu kadar üzüldüm bu sporu bırakmak istemiyorum açıkcası hayatımda hep yeri olsun istiyorum.Çok soru sorduysam özür dilerim.
bulgular şu şekilde anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
l4-l5 hafif genel periferal bulging
lombor lordoz düzleşmiştir.
ben doktora sordum Arkadaşlar doktor bana fıtık değil ama beli zorlamısın dedi ondan sonra bir doktora daha gittim oda bel fıtığı başlangıcı dedi nedir acaba bu birde dumbell çalıssam bir problem olur mu? hayatımda ilk kez bu kadar üzüldüm bu sporu bırakmak istemiyorum açıkcası hayatımda hep yeri olsun istiyorum.Çok soru sorduysam özür dilerim.