Bel Bölgesi

Merhaba arkadaşlar ben bel bölgemde ki yağlardan ciddi derecede rahatsız olmaya başladım . Bel kalınlığım 84 cm ve bu yağlardan kurtulmak istiyorum . Temmuz başında tatile gideceğim orada bir ay boyunca yüzeceğim onun bir faydanısını görör müyüm ayrıca başka neler yapsam işe yarar ? Yardımlarınınız bekliyorum şimdiden teşekkür ederim .

Eğer Spor salonuna gidiceksen ilk bir ay cardio çalışmayı dene ve düzenli beslen. Ağır ve yağlı besinlerden, yani karbonhidrat ve yağşardan uzak dur. Cardio dediğim olayda koşu ve bisiklet türü. Daha sonra da Yavaş yavaş yarım tam sağa ve sola mekiklere başla. Ayrıca twist de yap. Yüzmenin de faydası tabiki olacaktır.

Günlük aldığın kalori, harcadığın kaloriyi geçerse kilo alırsın. Yağsız gıdaları seç, sofradan abartmadan kalk, tatlıyı ve şekeri kes, spor yap.

Yüzme çok acıktırır ama muhteşem bir spordur, acıktığın zaman salataya saldır, bol yeşillik ;)

bölgesel veremıycegınız ıcın kardıo yapmanız ve karın ve bel bolgesı egzersızlerı yapmanız gerek yag yakımı ıcın mınumum 30 dk cıvarı kardıo yapmanız gerekıyor

yagı sekerı kesersenız evya azaltıp hareketı artırırsanız amacınıza ulasırsınız

Back
Yukarı