Bel Ölçünüz Ne Kadar?

arkadaşlar ramazanda belimden biraz kilo aldım ve çok acele bel inceltme olayına girmek istiyorum ne yapayım ve ne kullanayım? lütfen bilen arkadaşlar bi yardımcı olsunlar..

bu arada eklemeyi unuttum. boyum 186 cm. kilom 96 belim:98-99 (olmuş ben farkında olmadan)

bukatto dedi:
bu arada eklemeyi unuttum. boyum 186 cm. kilom 96 belim:98-99 (olmuş ben farkında olmadan)
yaw arkadaş! benim de bel 98 yani felaket. ama sizde de öyle mi bilmiyorum benim göbek feci şekilde yağ bağladı sarkıo... sizin belde geniş ölçülü sizin göbek de mi öle acaba

Benim belim 82 cm daha önce hiç ölçmemiştim ama başlıgı görünce ölçeyim dedim boy 189cm klio 86 yağ oranım %9.Aslında vücutta ölçü almadım hiç ben vücudun simetrisine önem veririm.Vücuda bakarım olmuşsa olmuştur.

...model... dedi:
Benim belim 82 cm daha önce hiç ölçmemiştim ama başlıgı görünce ölçeyim dedim boy 189cm klio 86 yağ oranım %9.Aslında vücutta ölçü almadım hiç ben vücudun simetrisine önem veririm.Vücuda bakarım olmuşsa olmuştur.

aynen. daha önce hiç belden şikayetim yoktu. ben takıntı haline getirdim biraz bel olayını. aslında vücudumun iriliğine göre 98 cm iyi sayılır. kaç kişi gördüyse vücudumu abarttığın kadar yok dedi. insan takınca takıyo :lol: ama olan yağ da gitmeli..

boyum 182 bel 86 ama yağlı durmuo ayrıca vücut yağından öte daha pratik bir çözüm olarak kendinizi aynada süzebilirsiniz.

Bukatto eger simetri iyi ise sorun degil.Ama bana kalırsa 98 çok kardeş foto varsa yolla da bakalım derim.
soldiers kardeş 86 çok degil ama hep dedigim gibi simetri önemli bu başkalrı için böyle olmaya bilir ama ben de hacim kaygısından çok estetik kaygısı vardır.Saygılarımla...

definasyon

Arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum ve bole bir site olduguna cok sevindim ben yaklasık 3 senedir body building sporu ile ugrasıyorum daha öncede yaptım ama ciddi bir sekilde yapmadım ara verdim 1 sene kadar tayland boksu yaptım su an kick boks yapıyorum fakat bodyden kopamıyorum vucudumda belli bolgelerde fazla yag var ozellikle belbolgesinde. kaslarımı belirginlestirmek istiyorum yani keskin goruntu vermek ama kuculmekte istemiyorum proteyin ve l carnitin kullanıyorum kısacası saglam yag yakmak istiyorum bunun için 4 set 25 tekrar yapıyorum dogru yoldamıyım bilmiyorum farklı onerilerniz varsa duymak isterim şimdiden tesekkur ederim

Re: definasyon

soldiereye dedi:
Arkadaslar merhaba siteye yeni uye oldum ve bole bir site olduguna cok sevindim ben yaklasık 3 senedir body building sporu ile ugrasıyorum daha öncede yaptım ama ciddi bir sekilde yapmadım ara verdim 1 sene kadar tayland boksu yaptım su an kick boks yapıyorum fakat bodyden kopamıyorum vucudumda belli bolgelerde fazla yag var ozellikle belbolgesinde. kaslarımı belirginlestirmek istiyorum yani keskin goruntu vermek ama kuculmekte istemiyorum proteyin ve l carnitin kullanıyorum kısacası saglam yag yakmak istiyorum bunun için 4 set 25 tekrar yapıyorum dogru yoldamıyım bilmiyorum farklı onerilerniz varsa duymak isterim şimdiden tesekkur ederim
:x Yani...
Artık ne desek boş demek ki!

arq lar benim boy1.80 kilo 67 bel=72 vücut yağ oranım %5.3 ???

crespo belin 54 mü?? muhteşem gerçekten :).. 84 yerine yanlış yazmadığını umuyorum :)

benim belim 88 cm. amacım 85 civarına düşürmek yakın zamanda..

boy 1.79 kilo 72, bel 81 cm. Biraz daha inceltmek icin ugrasiorum

Back
Yukarı