Before And After 45 Kılodan 90 olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elmas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaç ayda geliştin ve kaçıncı aydan sonra gelişimini farkettin ?

İşin mantığı önemli toplam 6 ay body yaptım düzenli olarak , Guncel Kilom 85 olmus arkadaslar yazın 5 kilo vermişim

400 gr tavuk 500 gr lor peyniri 500 gr kuruyemişmi kardeşim hadi tavuğu anlarımda 500 gr kuruyemiş 500 gr lor peyniri ben 100 gr lor peyniri yerken tıkanıyom 500 gr çok zor 500 gr da 150 gr protein var ne yaptın ayrıca ilk zaman 45 kg olma imkanı yok 1.85 boya 45 kilo olmaz kemik ağırlığın var boydan senin tartıda 10-15 kg sorun var herhalde 45 kg olsan bile direk hastanelik olursun ama istikrarın güzel azimlisin bence çok abartmadan düzenli bir şekilde beslen yarım kilo kuruyemiş biz düğünde 500 gr kuruyemeşi 6-7 kişi zor bitiriyoruz :) insanı batırır protein tozu falan al onun yerine

400 gr tavuk 500 gr lor peyniri 500 gr kuruyemişmi kardeşim hadi tavuğu anlarımda 500 gr kuruyemiş 500 gr lor peyniri ben 100 gr lor peyniri yerken tıkanıyom 500 gr çok zor 500 gr da 150 gr protein var ne yaptın ayrıca ilk zaman 45 kg olma imkanı yok 1.85 boya 45 kilo olmaz kemik ağırlığın var boydan senin tartıda 10-15 kg sorun var herhalde 45 kg olsan bile direk hastanelik olursun ama istikrarın güzel azimlisin bence çok abartmadan düzenli bir şekilde beslen yarım kilo kuruyemiş biz düğünde 500 gr kuruyemeşi 6-7 kişi zor bitiriyoruz insanı batırır protein tozu falan al onun yerine

Güzel yakalamış..

bende fena mide var her türlü öğütürüm ama tartı bakımından bir şey diyemem her tartı farklı gostermekte

arkadaşlar boyum 185 guncel boy kemikler iridir belki kas yumagı oldugumu dusunmuyorum ama 4 tane pack gorunuyor fazla yag yok 85 90 arası oynamaktayım , beslenmeme gelirsek : insanlarin dedigi gibi makarna ve pilava yogunluk vermedim,

Gunde Ortalama:

400GR TAVUK
500GR KURUYEMİS
100GR BALIK
150GR ET
Son zamanlarda 8 yumurta
1 litre süt
500gr lor peyniri

Bazen 1 2 dilim ekmek

Arkadaşın bu beslenmeyle bu kadar kilo almasında benim garibime giden şey bildiğimiz keto beslenmiş ve 40-45 kilo almış forumdaki tartışmalarda keto diyetlerde sınırsız ye kilo almak imkansız aksine zayıflarsın diye başımızın etini yediler keto diyette 5000 kalori alıp ciddi ciddi zayıfladığını iddaa eden üyeler bile vardı off topic yapmak istemiyorum ama önemli bir ayrıntı bence bu beslenmeyle bu kadar çok kilo alması

Son düzenleme:
2,05 falansa boyun 90 kg olabilirsin, eger 1,85'sen arkadaslarin dedigi gibi 70-75 arasi gozukuyorsun. Ama haddi asip da 90 kg olma 1,85 boyla bu kilo iyi bence. Gelisimin de muazzam, tebrik ederim dostum.

ben 79 kiloyum ve senin iki katin gibi duruyorum neren 90 kilo lum senin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:19 ----------

ufak at biraz da yutabilelim

ben 79 kiloyum ve senin iki katin gibi duruyorum neren 90 kilo lum senin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:19 ----------

ufak at biraz da yutabilelim

düz konus benle yalanmı söylicem gel tartılalım artistlik yapma

aynen kardesim Fırat.

-90ım dıyorsam tartıdanda kaynaklanabilir ben burda kimseyle sidik yarıstırmıyorum afedersiniz ama 60 da olsam kendi kafama gore takılıyorum ben sadece fikrinizi sordum eyvallah iyi yada kotu beklerim ama artistligin luzumu yok

Kilo mevzusu çok uzamış bence başta konuşulur hallolur. Hem arkadaşında ölümüne ısrarı yok. Tartı hatası olur başka şey olur. Bence göğüs ve birazcık kol çalışman gerekiyor.

Back
Yukarı