Beef Jerky - Kuru Et - Jack Link' s

Merhaba arkadaşlar,

Nasılsınız?

Aranızda yeniyim, aslında değilim. Uzun bir süredir bodyforumtr yi takip ediyorum. Fakat yeni üye olmak nasip oldu. Gayet hoş ve bilgilendirici yazılar okuyorum. Herkesin eline sağlık.

Sormak istediğim bir şey var. Protein tozu alımına başlamadan önce Beef Jerky alımına başlamak istiyorum. Tadı fena değil, fakat Türkiye' de bulabileceğim bir yer var mı? Ben Kayseri' deyim, burda Beef Jerky dediğim de "hı" diye bir bakış atıyorlar :D Aslında pastırmanın memleketi olan Kayseri' de olması lazım ama yok. Beef Jerky, yani kurutulmuş et i pastırmaya göre kıyaslayacak olursak, pastırmanın baharatısz hali diyebiliriz. Yani dediğiniz de leş gibi kokmuyorsunuz :p Jack Link' s bu işin öncüsü gibi. Jelibon poşetleri gibi bir poşet içinde satılıyor. Amazon' da var satılıyor fakat Türkiye' de bildiğiniz bir yer varsa ordan almak daha kolay olur.

Kullanan, alan, tüketen var mı?

image.axd

Taha bu ürünün helal kesim sertifikası varmı protein alacağım derken kendini sıkıntıya sokma.
Boşnaklar arasında Kuru et diye geçiyor ,birde Yugoslav kuru eti var o orjinal olanı daha ıslak birazda daha sulu et.(Pendik Boşnak Mah-Sapanbağlarından temin edebilirsin)
İstanbul'da Pendik -Kartal civarında çok yaygındır bu bölgeden tanıdığın varsa temin edebilirsin.Kaç kilo alırsan al buz dolabına koy kalsın bozulmaz.
Kars'ta buna isli et diyorlar (İstanbul'da kuru et diyorlar)ürün aynı ürün aynı yöntemle elde ediliyor ,Kars bölgesinde tanıdığın varsa oradanda temin edebilirsin.

Ne eti bu iyi gozukuyor paketi :D

Sığır eti :)

Taha bu ürünün helal kesim sertifikası varmı protein alacağım derken kendini sıkıntıya sokma.
Boşnaklar arasında Kuru et diye geçiyor ,birde Yugoslav kuru eti var o orjinal olanı daha ıslak birazda daha sulu et.(Pendik Boşnak Mah-Sapanbağlarından temin edebilirsin)
İstanbul'da Pendik -Kartal civarında çok yaygındır bu bölgeden tanıdığın varsa temin edebilirsin.Kaç kilo alırsan al buz dolabına koy kalsın bozulmaz.
Kars'ta buna isli et diyorlar (İstanbul'da kuru et diyorlar)ürün aynı ürün aynı yöntemle elde ediliyor ,Kars bölgesinde tanıdığın varsa oradanda temin edebilirsin.

Merhaba kardeşim,
Yok araştırdım, domuz eti vs gibi katkı maddeleri yok, ama özel üretim olarak domuz etinden olanları da var Jack Link' s in.
Helal kesim sertifikası da yoktur sanırım çünkü yabancı menşeili firma. Bizim hoca yiyordu, onda görüp tatmıştım Jack Link' s i.
Ama o sürekli Amerika' ya gidip geliyor, ordan almış olabilir.
Dediğin konuda çok haklısın, ek bilgi olarak kuru et, isli et, ya da boşnaklar Suho Meso diyor.
Aslında kuru et diye arattırınca online satışı olan bir kaç firma var, hatta gittigidiyor da falan da var ama Jack Link' s bulabilirsem ondan almak istiyorum. Artık her öğünde bundan yerim heralde :p

Merhaba arkadaşlar,

Artık türkiyede sporcuların kullanabileceği bir kuru et / beef jerky var. 100 gramında 58 gram protein var.
www.zulu.com.tr
sitesinden ısmarlıyabiliyorsunuz.

Tavsiye ederim tadı mükemmel.

sevgiler

Zulu-Sports-tuzu-az-400gr,PR-26.html
[DOUBLEPOST=1420386310][/DOUBLEPOST]

Merhaba kardeşim,
Yok araştırdım, domuz eti vs gibi katkı maddeleri yok, ama özel üretim olarak domuz etinden olanları da var Jack Link' s in.
Helal kesim sertifikası da yoktur sanırım çünkü yabancı menşeili firma. Bizim hoca yiyordu, onda görüp tatmıştım Jack Link' s i.
Dediğin konuda çok haklısın, ek bilgi olarak kuru et, isli et, ya da boşnaklar Suho Meso diyor.
Aslında kuru et diye arattırınca online satışı olan bir kaç firma var, hatta gittigidiyor da falan da var ama Jack Link' s bulabilirsem ondan almak istiyorum. Artık her öğünde bundan yerim heralde :p

www.zulu.com.tr

adresinde yerli üretim kuru et var, sporcular içinde özel ürünü var.

Çemensiz pastırma yiyerek hem daha lezzetli hem de kokusuz kalabilirsiniz. Kalitelileri yerine göre 80-120tl/kg civarı oynar. Kuru etin tadını ben sevmiyorum, fiyatı da Makedonya dan filan alınmadıkça pahalıya geliyor.

Merhaba kardeşim,
Aslında kuru et diye arattırınca online satışı olan bir kaç firma var, hatta gittigidiyor da falan da var ama Jack Link' s bulabilirsem ondan almak istiyorum. Artık her öğünde bundan yerim heralde [emoji14]
Forfite mi gidiyorsun?

Forfite mi gidiyorsun?
Tam bir yıl olmuş ama cevaplayayım :D Hayır oraya hiç gitmedim, şuanda Fitness Life Club'a gidiyorum.
yağsız pastırmamız varken ne gerek var gavurun jerk'ine..
Haklısın, bundan sonra onu da bir araştıracağım. Aslında biraz da önemli olan şöyle kilitli poşetlerin içinde olması ve rahat taşınabilmesi. Ara öğün olarak çok iyi gidiyor.

Arkadaslar Merhaba,

https://www.supplementler.com/urun/fellas-beef-jerky-fit-plus-40-gr-6428 adresinde ve Supplementler mağazalarında FELLAS marka Beef Jerky ( atıştırmalık kuru et) satışı başladı.

%100 yerli üretim ve %68 protein içeriyor.

Ürün ve üretim hakkında detaylı bilgi için www.fellasjerky.com adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Sağlıklı atıştırın ;)

Elimde şuanda Zulu var, o bitsin bir de fellası denerim, teşekkürler ;)

Tam bir yıl olmuş ama cevaplayayım :D Hayır oraya hiç gitmedim, şuanda Fitness Life Club'a gidiyorum.

Haklısın, bundan sonra onu da bir araştıracağım. Aslında biraz da önemli olan şöyle kilitli poşetlerin içinde olması ve rahat taşınabilmesi. Ara öğün olarak çok iyi gidiyor.

Elimde şuanda Zulu var, o bitsin bir de fellası denerim, teşekkürler ;)

aradaki farkı çok net görebileceksin. bu arada bu hafta itibariyle FELLAS TURKEY JERKY (hindi eti) de satışa başladı mutlaka denemelisin.

Son düzenleme:
Aç karna karnınızı doyurmak için yemeyin karın ağrısından duramazsınız

selamlar,
siz denediyseniz ve rahatsizlik cektiyseniz ozel bir saglik probleminiz de olabilir. genellememek gerekir. sindirim konusunda zorlanıyorsanız soda esliginde de de guzel oluyor.

ben günaşırı aksam uzeri ara ogun olarak yiyorum. hiç bir hazımsızlık ya da ağrı yaşamıyorum. tabiki kişinin hassasiyetine göre değişir.

Aç karna doymak için 200 gr ye sonra konuşalım denemeden bilemezsin

baba seni doyuramayız :) normalde 1 paket 40 gr. üretim aşamasında 135 gr tam yağsız et kuruduktan sonra 40 gr a düşüyor.

yani 200gr (5paket) beef jerky yediğinde yaklaşık 650-700 gr arası et yemiş oluyorsun :) o kadar ne yersek mide dayanmaz haklısın :)

Bu arada bahsettiğim fellas beef jerky fit plus değil bildiğimiz tekellerde satılan kuru et :D 200gr yemene gerek yok 100 gr da yesen aynı etkiyi yaşarsın.Bi dene istersen sabah kahvaltısında yada akşam karnın acıktığında beef jerky fit plustada aynı etki oluyor mu acaba :D

Bu arada bahsettiğim fellas beef jerky fit plus değil bildiğimiz tekellerde satılan kuru et :D 200gr yemene gerek yok 100 gr da yesen aynı etkiyi yaşarsın.Bi dene istersen sabah kahvaltısında yada akşam karnın acıktığında beef jerky fit plustada aynı etki oluyor mu acaba :D

abi fellas fit plus hindi yi de danayi da bir dene bence. o tekelde yediklerinle arasinda daglar kadar fark var. tekellerdeki urunler full yagli ve tuzdan kör olursun. fellas ta %1 oranında sodyum var.[DOUBLEPOST=1461778076][/DOUBLEPOST]
40gr 12 tl. 40x3 lu paket 37 tl nin ustunu cizip 36 tl yazmislar,ya milleti aptal yerine koyuyolar yada kendileri aptal :D

fair comment. yorumun üzerine düzeltildi. teşekkürler,

http://www.fellasjerky.com/Turkey-Jerky-Hindi-Eti,LA_202-2.html#labels=202-2

Back
Yukarı