tahameral
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız?
Aranızda yeniyim, aslında değilim. Uzun bir süredir bodyforumtr yi takip ediyorum. Fakat yeni üye olmak nasip oldu. Gayet hoş ve bilgilendirici yazılar okuyorum. Herkesin eline sağlık.
Sormak istediğim bir şey var. Protein tozu alımına başlamadan önce Beef Jerky alımına başlamak istiyorum. Tadı fena değil, fakat Türkiye' de bulabileceğim bir yer var mı? Ben Kayseri' deyim, burda Beef Jerky dediğim de "hı" diye bir bakış atıyorlar
Aslında pastırmanın memleketi olan Kayseri' de olması lazım ama yok. Beef Jerky, yani kurutulmuş et i pastırmaya göre kıyaslayacak olursak, pastırmanın baharatısz hali diyebiliriz. Yani dediğiniz de leş gibi kokmuyorsunuz
Jack Link' s bu işin öncüsü gibi. Jelibon poşetleri gibi bir poşet içinde satılıyor. Amazon' da var satılıyor fakat Türkiye' de bildiğiniz bir yer varsa ordan almak daha kolay olur.
Kullanan, alan, tüketen var mı?
Nasılsınız?
Aranızda yeniyim, aslında değilim. Uzun bir süredir bodyforumtr yi takip ediyorum. Fakat yeni üye olmak nasip oldu. Gayet hoş ve bilgilendirici yazılar okuyorum. Herkesin eline sağlık.
Sormak istediğim bir şey var. Protein tozu alımına başlamadan önce Beef Jerky alımına başlamak istiyorum. Tadı fena değil, fakat Türkiye' de bulabileceğim bir yer var mı? Ben Kayseri' deyim, burda Beef Jerky dediğim de "hı" diye bir bakış atıyorlar

Kullanan, alan, tüketen var mı?