Beef Jerky - Kuru Et - Jack Link' s

ben yurtdisindayken denemistim beef jerky.. fiyat performans urunu degil, tadi cok guzel olan bir sey degil. yurtdisinda konservede haslanmis tavuk olurdu boyle bir urun tr de olsa cok guzel olurdu hem fiyati da ucuzdu. veya konserve somon baligi.

Fellas beef jerky ya da fellas turkey jerky denedin mi hic? Sodyum orani %1 seviyesinde ve yag orani sifira yakin. Protein degeri de %68
Tuz oranının düşük tutulmuş olması güzel, neticede kurutulmuş ve diğer işlenmiş etlerdeki kanserojen sodyum nitrit ve nitrat oranlarını ne kadar düşürebilsek kar.

Cips ve şekerleme denizinde boğulmakta olan ülkemiz için özellikle yerli üreticinin bu işlerle uğraşması umut verici. Umarım ürün tutulur ve sektör bu doğrultuda büyür.

E250 kaç mg acaba? Paket bazında olarak...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız pahalı ya :D bi paket 13 lira nedir :D 40 gr.... fazla mı pahalı yoksa bana mı öyle geliyo :D
bir paket yani 40 gr ürün, yaklaşık 135 gr etin kurutulması ile elde ediliyor. besin değerlerini,tüketim ve saklama kolaylığını üzerine eklediğinizde fiyat makul seviyelere geliyor. toplu alımlarda da indirimleri var websitelerinde.

Back
Yukarı