Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1-1.5 aydan beri bcaa kullanıyorum merak ettigim protein tozuna başlamak istiyorum spordan 1 saat önce bcaadan 3 tane yutsam spor sonrasında ise protein tozunu içsem zararı falan olurmu ?
6 ay spor yapıyorum üstünde spor öncesi 3 spor sonrası 3 diyor öyle kullanıyorum şimdi protein tozuyla alayım diyorum spor öncesi 3 spor sonrasıda whey alayım diyorum bcaa gaspari 6000 bcaa
Benim tavsiye protein tozunun sabah kullanilmasi, gun icinde amina asit takviyesini ogun onceleri yapmak, ikinci olcu alinacak whey idman sonrasi alinabilir.Idman sonrasi ogun oncesi amino takviyesi yapilabilir.
Antrenmanınız uzun sürüyorsa ant öncesi 4-6 arası yeterlidir. Gaspari bcaa nın dozajı düşük sonrasındada almak elbet verim açısından iyi olur ama whey varken gereklimi bilmiyorum ekonomik olması açısından alıp almamak size kalmış. Bana kalırsa 6 aylık bir sporcu için bcaa erken.
bence de sizin için şimdilik sadece protein tozu kafi gelecektir
bütçeniz uygun ise kimse bir şey diyemez tabii ki; çok çok zararı olacağını sanmıyorum
12aydan evvel takviye kullanılmasının çok gerekli olduğunu düşünmüyorum