Sabahları kahvaltı yapacağım zaman 1 dilim ekmek ile 50 gram peyniri zar zor yiyorum.Sabahları hiç iştahım olmuyor.Sporda 2. ayım ilk ay kahvaltılar hariç iyi beslenebiliyordum günde 6 öğün yiyordum.Şimdi 1-2 haftadır hem kahvaltılarda zorlanıyorum çok çok az yiyorum hem de diğer öğünlerde ilk aydaki gibi iyi yiyemiyorum.İlk ay gainer ve iyi beslenmeyle 4.5-5 kg civarı aldım , çok verimli geçti.2. ayda ise ne olduysa bazı öğünlerde iştah sıfıra iniyor zorla yiyorum.Dün mesela sabah kahvaltıda saat 9.00 civarı 50 gram peynir 1 dilim ekmek zar zor yedim.1 saat sonra saat 10.00da 1 ölçek protein tozu ve 60-70 gr gainer içtim su ile birlikte.Saat 14.00 te ise yemek yemeye çalıştığımda zar zor yarım tabak köfteli patates yemeği yiyebildim 1 dilim ekmekle birlikte.Mesela burada aradan 4 saat geçtiği halde zar zor yiyebildim ve yerken görseniz acıktıgımdan falan değil sadece yemek zorunda oldugum için kendimi zorluyorum çok yavaşca zar zor yiyorum.Midem almıyor 1-2 haftadır her gün bazı öğünlerde böyle oluyor.Sebebi ne çözemedim.Ayrıca bazen sabahları kahvaltıdan sonra afedersiniz kusacak gibi oluyorum hani böyle kusacak gibi olur ama kusmassınız ya , tam öğürür gibi oluyorum bi an nefessiz kalıyorum ama kusmuyorum.Yani kusma sorunu yok ama yemeye çalışınca kusacakmış gibi olma durumu var sabahları ve bazen diğer öğünlerde.1-2 haftadır böyle.Ne yapacağımı şaşırdım.Ektoyum kilo almaya çalışıyorum