O halde tebrik edebilirim .) kuruyemiş gayet iyi bir tercih. zamanla iyi beslenme ve başarılı antrenman ile kas oranın artarken çok azda yağ eklersin kilona mutlu motive devam edersin .)Hayir cok zayif durmuyorum aksine halimden cok memnunum.fitness a 8 ay önce 51 kg ile basladim su an 47 yim..sıkı bir diyetle ve bol bol agirlik kaldirarak bayağı fit bir görünüme kavustum.. Disardan bol nol iltifat alıyorumbu da beni daha cok motive ediyor. Belim 63 bacaklarim 50 kalcam 88 cm kas kütle agirligimda 39.4 kg
Haftada 1 gün kardio yapiyorum diger günler esneme hareketleri ile basliyorum..internetten arastirmarima göre bayanlarda 10 -11 hayati sınır diyor.. O korkuttu niraz beni..diyetimde simdiye kadar yaği sadece k.yemislerden alıyordum 50 gr kadar.. Ne kadar yağ tuketmeliyim günlük acaba..
Teşekkürler bilgi için. Ketojenik besleniyorum 6 aydır. Bundan sonraki Beslenme düzenimde bu şekilde ilerleyecekSinir 17 değil 10 dur.hocan ileri seviye cahilmis.ama sakin inme senin ki ideal .yaşlanınca gobekli ve duba gibi olan kadınlar gibi olmazsın.tabi beslenmene dikkat edersen
Zor olmuyor mu keto.bence if daha iyi.tabi karar sizin.Teşekkürler bilgi için. Ketojenik besleniyorum 6 aydır. Bundan sonraki Beslenme düzenimde bu şekilde ilerleyecek![]()
Evet zor bir beslenme ara ara bozduğum da oluyorZor olmuyor mu keto.bence if daha iyi.tabi karar sizin.