bayanlarda testo yükselmesi

ağırlık antrenmanı yapan bayanlarda da testosteron hormonu çok çok az da olsa yükseliyormuş. bu az orandaki yükselme vücuttaki hormonal dengeyi bozar mı? mesela adet düzensizliği gibi etkileri olur mu?

ağırlık antrenmanı yapan bayanlarda da testosteron hormonu çok çok az da olsa yükseliyormuş. bu az orandaki yükselme vücuttaki hormonal dengeyi bozar mı? mesela adet düzensizliği gibi etkileri olur mu?
Cok zor sormusun yahu,prolar bilir belki yada kiz arkadasi bodybuilding yapanlar

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spor yapan erkek ve kadınlarda vücudun üretebileceği maksimum orana çıkar testo ama o oranda zaten kendi doğasında olan testo seviyesi yani normalden daha fazla testo üretmiyorsun. sıkıntı anca dışarıdan fazladan testo aldığında olabilir

Doğal olarak maksimum ulaşılabilecek en son noktaya ulaşırsınız, bu da sizi daha sağlıklı kılar.

türkiyede pek body yapan kız görmemiştim genelde koşu bantlarında yada pilates toplarında takılan şişman hatunlar vardı .
ama avrupada gözlemlediğim kadarıyla süper ötesi vucutları var ağırlık çalışan kızların
bu gereksiz bilgiyi verip konuyu terkediyorum:)

Hayır etkilemez. Fakat spor sonucu yağ oranınız düşerse eğer bu adet gecikmesi yapar.Hatta yağ oranınız çok fazla düştüğü takdirde adetten kesilme olabilir. Doğal yolla artan testestern vücudu çok etkilemez. Cinsel isteğinizi arttrır en fazla belki bir de kıllarda kalınlaşma yapabilir.

Doğal olarak maksimum ulaşılabilecek en son noktaya ulaşırsınız, bu da sizi daha sağlıklı kılar.
cevabı yazmış elite35. ağırlık antremanı kadın vücut doğasına biraz ağır olduğunu düşünmekle beraber kas güçlenmesi iyidir hayatı kolaylaştırır. ben şahsen eşimin vg çalışmasını kaslı görünmesini arzu ediyorum hatta bu yüzden 9 aydır evde ufak salon kurarak çalışıyorum ama olmuyor zorla güzellik. daha 5 kiloyu alıp merak edipte kaldırmadı bile.

Back
Yukarı