Bayanlarda Adonis Kası ?

:-)

Belki erkek gozunden bakmakla ilgisi vardir ama benim istedigim erkeklere güzel gozukmekten once kendi istedigim vucuda sahip olmak ..
Haklısınız tabi ki. Fakat bazen dışardan olumlu ve ve olumsuz eleştirilere açık olmakta fayda var. Bazen biseyleri kacirabiloyoruz. Bence suda guzel partneriyle beraber birbirini uyararak ve teşvik ederek eksiklerini gidermek.

tabi öyle düşününce kimse karışamaz :Dama yinede benimde fikrim o yönde en iyisi düz karın :D :D :D
Bencede :-)
Haklısınız tabi ki. Fakat bazen dışardan olumlu ve ve olumsuz eleştirilere açık olmakta fayda var. Bazen biseyleri kacirabiloyoruz. Bence suda guzel partneriyle beraber birbirini uyararak ve teşvik ederek eksiklerini gidermek.
Ben elestiriye acigim herkes elestirebilir ama herkesin kendi vucudu istedigimi yapabilirim spnucta... .

Senin bedenin senin kararın, ister kaslı olursun ister kilolu buna kimse karışamaz. Herkes önce kendisine bakmalı, bi kadın çok çalışmış vücudunu geliştirmişse (ki erkeklerden daha çok çalışması lazım bu vg konusunda bunda hepimiz hemfikiriz) buna saygı duymak lazım. Ben şahsen hayranlık duyuyorum kendini bu konuda geliştiren kadınları görünce, ciddi çaba ve azim gerektiriyor çünkü. Özelikle Türkiye'de :)

Sent from my SM-N7500Q using Tapatalk

Senin bedenin senin kararın, ister kaslı olursun ister kilolu buna kimse karışamaz. Herkes önce kendisine bakmalı, bi kadın çok çalışmış vücudunu geliştirmişse (ki erkeklerden daha çok çalışması lazım bu vg konusunda bunda hepimiz hemfikiriz) buna saygı duymak lazım. Ben şahsen hayranlık duyuyorum kendini bu konuda geliştiren kadınları görünce, ciddi çaba ve azim gerektiriyor çünkü. Özelikle Türkiye'de :)

Cok tesekkrler cok haklisiniz:) :)

Beğen butonunu kullanınız. Forum kirliliğine neden olmayınız!

Son düzenleyen: Moderatör:

Buna katilmamak imkansız zaten. Genelde bizim kadinlarimiz sporla fazla ilgilenmezler. Spordaki disiplinleride cok azdir. Dediginiz gibi vg ile ilgilenen bir kadina saygi duymaktan baska yapilacak bisey yok. Sporla ilgilenmek olmasi gereken asli yaşam bicimi olmasi yerine bizim bi cok insanimiz icin sadece vucudu yormak.

Bence olayın daha önemli bir boyutu var. Karın kası çalışması özellikle de yan karın kası çalışması bel ve leğen kemiği arasındaki bölgeyi kalınlaştırır. Yani gittikçe ince bel geniş kalça olayından uzaklaşılır ve kadınsı görüntü bozulmaya başlar. Daha basit açıklamam gerekirse bel kıvrımı yok olmaya başlar. Daha düz ve erkeksi bir görüntü elde edilir.

Lying leg raise,Lying viper,Lying hanging leg vb hareketlerle belirginlestirirsin gayette güzel olur.fazla abartı çıkmaz zaten prolar çok ileri seviyedekiler için geçerli o netteki fotolar

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadınlar adonis kası yapmalı mı diyorsun sonra benim kendi istediğim vücut önemli diyorsun. Senin sorunu anladım. Sen kadınlarda adonis kası çekici geliyor mu diye soruyorsun. Cevap vereyim hayır. Çünkü nasıl erkeğe kadınsı özellikler yakışmıyorsa kadına da erkeksi özellikler yakışmaz! Kas mesela. Kadına kas yakışmaz! İstisnalar olacaktır ama.

bulkta olanlar cevap verebiliyomu :P skinny hiç bi zaman sevmedim ama michelle lewin gibi vücudu olanlara karın ve adonis çok yakışıyo

Aksini yazan arkadaşlar hiç canlı görmüşler mi merak ediyorum. Yapmak için çaba sarfedin, şimdiden başarılar. (Bence mükemmel birşey [emoji41] )

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aksini yazan arkadaşlar hiç canlı görmüşler mi merak ediyorum. Yapmak için çaba sarfedin, şimdiden başarılar. (Bence mükemmel birşey [emoji41] )

Sent from my iPhone using Tapatalk
Canlı görmeye çok da gerek yok bu zamanda zaten netten herşeye ulaşabiliyoruz. Görüyoruz :) ve adonis fln sevmeyenlerin çoğu kızların yağ oranının çok düşünce erkeğimsi bir vücut hali alacağını düşündüğünden dolayı öyle diyor. Herşey dozunda güzel tabi :)

Back
Yukarı