Bayanlar için beslenme

Merhaba arkadaşlar ben 155 cm boyundayım ve 48 kiloyum yağ oranım %12.9 2 yıl kadar önce anorexia geçirdim daha doğrusu orthorexia (sağlıklı/katkısız yeme doğal olarak hiçbir şey yememe) şu an çok şükür iyi durumdayım ama kilo olarak biraz fazlam olduğunu düşünüyorum okullar açılana kadar 40 gün kadar bir süre var 6 - 8 kilo civarı vermek istiyorum mümkün müdür yardımcı olabilir misiniz?
yaa gözünü seveyim 48 kg gayet iyi benim tavsiyem kilodan ziyade biraz squat yap kasa çevir tığ gibi olmayın lütfen kızlar kız arkadaşımda benim öyle çok zaıyf olmayın ama :D

ya bu resimde biraz öyle çıkmış normalde üst bacaklarım biraz daha kalın ve söylediğim gibi thigh gap istediğim için birazcık kilo verme kararı aldım biraz boyum kısa olduğu için bacaklarımın kalın olması beni rahatsız ediyor[DOUBLEPOST=1407518269][/DOUBLEPOST]
yaa gözünü seveyim 48 kg gayet iyi benim tavsiyem kilodan ziyade biraz squat yap kasa çevir tığ gibi olmayın lütfen kızlar kız arkadaşımda benim öyle çok zaıyf olmayın ama :D
kız arkadaşının bi bildiği var :D :p aslında söylediğiniz doğru ağırlık kaldırırken vs balerin gibi ince bir yapıya sahip olmak biraz zor tabi ama hiç değilse her an yere yatıp şınav çekecekmişim gibi görünen şu bacaklarımdan kurtulmak istiyorum kolay değil sen 15 yaşına kadar 33 kiloyla gez gez sonra bir anda naim süleymanoğlu nun kadın versiyonu ol çık biraz rahatsız oluyorum eski çırpı kibrit bacaklarımı özlüyorum biraz :(

Son düzenleme:
ya bu resimde biraz öyle çıkmış normalde üst bacaklarım biraz daha kalın ve söylediğim gibi thigh gap istediğim için birazcık kilo verme kararı aldım biraz boyum kısa olduğu için bacaklarımın kalın olması beni rahatsız ediyor[DOUBLEPOST=1407518269][/DOUBLEPOST]
kız arkadaşının bi bildiği var :D :p aslında söylediğiniz doğru ağırlık kaldırırken vs balerin gibi ince bir yapıya sahip olmak biraz zor tabi ama hiç değilse her an yere yatıp şınav çekecekmişim gibi görünen şu bacaklarımdan kurtulmak istiyorum kolay değil sen 15 yaşına kadar 33 kiloyla gez gez sonra bir anda naim süleymanoğlu nun kadın versiyonu ol çık biraz rahatsız oluyorum eski çırpı kibrit bacaklarımı özlemiyor değilim :(

Yapma abi yaa 17 yaşımdayım bende 18ime gireceğim bu yıl erkekler çırpı bacaklardan pek hoşlanmaz :D yanlız naim süleymanoğluna iyi güldüm :D Sen merak etme iyi bence şuan fiziğin sevgilim 40 kg 1.60 kadar ben diyorum kilo al almıyo :D Hacimce yarım kadar sarılınca kimse yokmuş gibi duruyo arkadan görenler :D

Yapma abi yaa 17 yaşımdayım bende 18ime gireceğim bu yıl erkekler çırpı bacaklardan pek hoşlanmaz :D yanlız naim süleymanoğluna iyi güldüm :D Sen merak etme iyi bence şuan fiziğin sevgilim 40 kg 1.60 kadar ben diyorum kilo al almıyo :D Hacimce yarım kadar sarılınca kimse yokmuş gibi duruyo arkadan görenler :D
o da doğru da durup durup bi naim süleymanoğlu na bakıyorum bi kendi bacaklarıma hafif tedirgin olmaya başladım :D :p bi de squat bacaklarımı biraz kalınlaştırmaz mı sizce?

Jen Setler yazın Google'ye squatın ne yaptığını görürsünüz :D

Bu arada arkadaşların dedikleri doğru,bakın boyunuz uzun değil eğer boyunuz 170+ olsaydı zayıf olmak ve bacakların birbirine değmemesi olayı yakışabilirdi ancak boyunuz kısa olduğu için büyük ihtimalle yakışmayacak

Ben kilo vermesi gereken bir vücut katiyen görmüyorum yürüyen iskelet olmayın kadına yakılmıyor.

Ayrıca modacılara fazla takılmayın modacıların yüzde 80'inin gey veya kadın olduğunu varsayarsak onların yarattığı akımlar (bacakların birbirine değmemesi şeysi gibi ) bir önem arzetmez.

Jen Setler yazın Google'ye squatın ne yaptığını görürsünüz :D

Bu arada arkadaşların dedikleri doğru,bakın boyunuz uzun değil eğer boyunuz 170+ olsaydı zayıf olmak ve bacakların birbirine değmemesi olayı yakışabilirdi ancak boyunuz kısa olduğu için büyük ihtimalle yakışmayacak

Ben kilo vermesi gereken bir vücut katiyen görmüyorum yürüyen iskelet olmayın kadına yakılmıyor.

Ayrıca modacılara fazla takılmayın modacıların yüzde 80'inin gey veya kadın olduğunu varsayarsak onların yarattığı akımlar (bacakların birbirine değmemesi şeysi gibi ) bir önem arzetmez.
doğru söylüyorsunuz ama 15 yaşıma kadar 33 kiloyla çırpı gibi gezdiğim için şimdi bacaklarımın kastan da olsa birbirine değmesinden rahatsız oluyorum :) şişmanlamış gibi hissettiriyor biraz :p bu arada modacılarla ilgili yorumunuza %100 katılıyorum tek endişem erkeklerin de kaslı bacaklar yerine ince bacakları tercih ediyor olması

doğru söylüyorsunuz ama 15 yaşıma kadar 33 kiloyla çırpı gibi gezdiğim için şimdi bacaklarımın kastan da olsa birbirine değmesinden rahatsız oluyorum :) şişmanlamış gibi hissettiriyor biraz :p bu arada modacılarla ilgili yorumunuza %100 katılıyorum tek endişem erkeklerin de kaslı bacaklar yerine ince bacakları tercih ediyor olması
Iyy ince bacak seven erkekler tiriskiniyorum :D

Iyy ince bacak seven erkekler tiriskiniyorum :D
o zaman ince bacak seven erkek geydir diyorum ve hayatım boyunca mutlu oluyorum izniniz olursa :p :D :D NO THIGH GAP NO PROBLEM[DOUBLEPOST=1407525317][/DOUBLEPOST]
seninle kavgaya gittiğimizi düşünsene sevgilim s.s.s.s.s.s :p bu kadarıda biraz fazla gibi
tumblr_mxcqg68BH51rmde83o1_1280.jpg

Son düzenleme:
çook teşekkür ederim :D 2 yıldır falan uğraşıyorum denebilir yeni yeni sonuç alıyorum :) bende şekillenmek istediğime karar vermiş durumdayım zaten :D sizin gibi iyi üyelerden bunları duymak bana çok motivasyon oluyor teşekkürler :)

Endişelenme attığın fotodaki gibi istesende olamassın bariz steroid kullanmış bir kadın asla o kadar kas yapamaz.

cevap için sağolun bende merak ediyorum aslında kadın ben 28 kiloyken yağ oranım %0.5'ken iyi iyi pek geç gelmemişsiniz bi ayda toparlar lafı etti diploma nerden acaba bende merak ediyorum ama allah tan annem de babam da doktor kardeşim de tıp öğrencisi sıkı denetimdeyim :p :D
&0.5 yağ oranı olan biri ölür yaşaması imkansız,nerde araştırırsanda araştır

Back
Yukarı