escapist92
Üye
kilom 50, boyum 1.62, yağ oranım %17-18. antrenmanlarıma 1sene önce başladım genelde 3x10 ya da 3x12 şeklinde çalıştım. 2ay önce ara verip insanitye başlayıp bikaç gün önce bitirdim.ideal görünümüme ulaştım diyebilirim. bu hafta ağırlık çalışmalarına tekrar başladım.erkeklerle bayanların çalışma prensipleri arasında bi fark olmalı mıdır?zayıf olan çoğu erkeğin amacı kilo almak ve şişmek ama ben doğal olarak böyle bi görüntü istemiyorum.zaten erkekler gibi bi kas gelişimi elde edemicemi de bilyiorum ama hantal bi görünümüm olmasından korkuyorum
1.sorum: bulunduğum salondaki hoca kas yapmak istiyosam 4set-6tekrar şeklinde çalışmam gerektiğini söyledi.6tekrarı çıkarabildiğim en yüksek ağırlıkta çalışıyorum.haftanın 5günü salona gidiyorum ve hergün 2 bölge çalıştırıyorum.kas kütlemi artırmak aynı zamanda da fit bi görünüm elde etmek istiyorum. 4x6 şeklinde çalışmak bana bu istediğimi sağlar mı, bu şekilde devam etmeli miyim?
2.sorum: kolay kilo alabilen bi yapım var haftanın 1-2gününe kardio eklemeyi düşünüyorum bu yeterli olur mu ve kas gelişimimi etkiler mi?
3.sorum: günlük protein alımımın 50gram civarında olması yeterli mi?
1.sorum: bulunduğum salondaki hoca kas yapmak istiyosam 4set-6tekrar şeklinde çalışmam gerektiğini söyledi.6tekrarı çıkarabildiğim en yüksek ağırlıkta çalışıyorum.haftanın 5günü salona gidiyorum ve hergün 2 bölge çalıştırıyorum.kas kütlemi artırmak aynı zamanda da fit bi görünüm elde etmek istiyorum. 4x6 şeklinde çalışmak bana bu istediğimi sağlar mı, bu şekilde devam etmeli miyim?
2.sorum: kolay kilo alabilen bi yapım var haftanın 1-2gününe kardio eklemeyi düşünüyorum bu yeterli olur mu ve kas gelişimimi etkiler mi?
3.sorum: günlük protein alımımın 50gram civarında olması yeterli mi?