basmayı en sevmediğiniz bölge veya haraket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en çok hangi bölgeyi çalışmayı sevmezsiniz...

• Total voters
    2.578
En sevmediğimden başlayarak sıralayacak olursam ;

Miğde
Biceps
bacak

Diye gider.. Ama miğde hariç mecburen diğerlerini yapıyoruz :)

Çalışmayı en sevdiğim ön kol :D

en cok gogus calismayi seviyorum ve omuzlara cok onem versemde calisirken agirliklar dustugu icin motivasyonumu etkiliyor ve en sevmedigim hareket lateral kesinlikle :) ama iyi bir hareket

Sirt calismalarini bi turlu sevemedim. Pull hareketlerinde, sol bilegimde 5. 6. tekrardan sonra karincalanma oluyor sanki veya elektrik carpmis gibi bi bosalma olusuyor. Bu da beni cok rahatsiz ediyor. Bundan dolayi sirt hareketleri oldum olsai bana cazip gelmiyor. Bunun yerine 10 hareket bacak, 10 hareket gogus bile girebilirim hem de zevkle.

Bölge değil de hareket olarak military press ten nefret ediyorum.

bacak çalışmasına bir türlü başlayamıyorum bu hafta öbür hafta derken hep erteliyorum nedense çok zoruma gidiyor.

En çok basmayı sevdiğim hareket bacak bölgesi hele o leg press yokmudur onun hastasıyım.

son zamanlarda basmayı en sevdiğim hareket scut curl oldu
çok tatmin edici resmen arnoldun dediği gibi ...

eğer omuz idmanını gerçekten hakkıyla yaparsanız sizinde en sevdiğiniz bölge omuz olacaktır çünkü idman da en kolay şişen bölge omuzdur :)

Göğüs çalışmaktan nefret ediyorum,tüm kasları yiyor hareketi düzgün yapmak falan açısından izole hareket yok,göğüs gününden sonra triceps ve omuzlarda ağrıyor ne hikmetse.Kesinlikle gelecek aya hafta başında olmayacak göğüs.Şimdi göğüs yüzünden omuz&triceps antrenmanım kesin berbat geçecek.

Back
Yukarı