basmayı en sevmediğiniz bölge veya haraket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en çok hangi bölgeyi çalışmayı sevmezsiniz...

• Total voters
    2.578
Göğüs ve arka bacak hiç sevmiyorum

Göğüsü sevmememin sebebi meme gibi çıkmasından.

Arka bacak ise acayip yoruyor ama ön bacak daha rahat gibi oturduğun yerden kaldırıyorsun zaten.

Dönemsel birşeydir. Şuanki dönemimde zorla gittiğim hiçbir idmanım yok

Omuz sevemem çünkü antreman sırasında çok sakat durumlar olabiliyor. Belkide bu işte daha yeni olduğumuzdan dolayıdır (: kim bilir

arka kol'a hareket kısırlıgı yaşıyorum resmen
push down-dumbell french severek yapıyorum
fakat zbarla yaptıgım ve kick back hareketi benim icin ölüm :(

göğüs ve kol çalışmak gerçekten çok zorluyor özellikle göğüs çalışırken ağır kilolarla girince antreman sonunda ölü gibi çıkıyorum ancak her ne olursa olsun iki bölgeyi çalışmayı da seviyorum...

squat harici bacak çalışmayı gerçekten hiç sevmiyorum ama ne yapalım mecburiyet...

omuz ve mide çalışmayı çok seviyorum he birde göğüs sırt ve bacağı aynı güne koydum 2 sindende nefret ediyorum hele o squat yokmu bitiriyor beni :D ama yapıyoruz yani kaçarı yok

bacak ve karın demek istiyorum karın çok yorucu oluyor bir türlü mide konusunda tatmin olamıyorsunuz ayrıca karın çalışırken bacaklarınız da yorulunca inanılmaz bir acı oluyor.bacak konusuna gelince o da yorucu ve her ne kadar bacak kasları çok öenmli kas grupları olsa da pek fazla görünmediği için bir biceps bir göğüs antrenmanı gibi iştahlı yapamıyorsunuz...omuz da en yorucu geçen idmandır omuz çok yoruyor gerçekten ama omuz çalışmayı seviyorum yine de.bacak ve mideden iyidir :)

Sevmediğim bölge pek yok fakat seçecek olursam sırt derim. Nedense sırt anrenmanları pek hoşuma gitmiyor. Not : daha yeni sırt anrenmanından geldim. :D

Mesela çoğu kişi yana açıştan nefret ettiğini dile getirmiş fakat benim de tüm hareketler dahil neredeyse en sevdiğim hareket ve bölgedir omuz.Lateral Raise'de gerilimi müthiş derecede hissettiğimdenmidir nedir.

Son düzenleme:
En sevdiğim bölge omuz olduğu için hareketler her ne kadar zor olsada severek yapıyorum

fakat bacak hareketlerinden nefret ediyorum..Hatta yapmıyorum bazen.

benimki kesinlikle triceps.nedense bir türlü verim alamıyormuşum gibi geliyor bu da motivasyonu etkiliyor.kimilerine saçma gelebilir ama en çok sevdiğim gün omuz bacak çalıştığım gün.

Aslında her bölgeyi seviyorum fakat diğerlerine oranla ağır çalışamadığım için omuz çalışırken motivasyonum düşüyor.

Back
Yukarı