basmayı en sevmediğiniz bölge veya haraket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en çok hangi bölgeyi çalışmayı sevmezsiniz...

• Total voters
    2.578
Ben ankette hernekadar kol seçeneğini seçtiysem de..aslında adını tam olarak şöyle diim..hani sehpada z bar yaparız ya(Sehpada pazu(z bar)) işte o hareketten nefret ediyorum yaww:( en can alıcı hareket bana göre....

Çoğunluk yanlış okumaktayız anlaşılan.:) Bende en sevilen çalışma diye okudum omuzu işaretledim.. Bende bacak çalışmayı heleki kalfı hiç sevmiyorum zatende çalışmıyorum makinede...

Bacak ve sırt çalışmayı sevmem.Omuz hareketlerindede kıvrandırıcak derecede bi ağrı çekiyorum ama zevkli oluyor çalışmanın yaradığını hissettiriyor.

mdie calışmak gercekten cok zor.hergun mıdene yıyecek pompalıyorsun hemn onu dengede tutma hemn de goruntuyu cıkartmak zorr!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:30 ----------

Bacak ve sırt çalışmayı sevmem.Omuz hareketlerindede kıvrandırıcak derecede bi ağrı çekiyorum ama zevkli oluyor çalışmanın yaradığını hissettiriyor.

ayak çalısmak cok kolay. gozunu kapa makınaya gır bağır çağır sonucunu alıyorsun kısa donemde ama mıde oylemı calıs calıs bas pompala olmuyor mide calısanlarda ne sabrı varsa

ben oyumu bacaktan yana kullandım..
squad yaparken acı çekmek bir yana kalbim patlayacak gibi oluyor. bide bu yetmezmiş gibi sıfır derece ortamda da yapsam bacak antrenmanını ter ter ter heryanım ter.
ama zaten olay bu değilmi terlemek, acı, çekmek, kalbinizin attığı çığlıklar.. senfoniyi oluşturuyori Gelişim Senfonisini...
sınırları zorlamak için burdayız. en sevmediğimizi sandığımız bölge.. belkide öyle değildir...

Bacak çalışmak gerçekten sıkıcı ve zor geliyo bana :D.Bacak çalıştıktan sonraki 3-4 gün çok ağrılı geçiyo

en sevmediğim bolge die bişi yok aslında. vücudumda goguslerim pek ii deil oyuzdende pek sevmem. omuz bolgesi ise en sevdiğim idmandır .bir çoklarıda omuzu sevmez.

omuz çalışırken çok yanıyor. yani resmen ağlıcak duruma geliyorum :)
bacak ise tam bi felaket. çok sıkıcı en sinir olduğum bölge :)

Mide ve Gögüs.Bench Pressin altına yatmak kadar gıcık bişe yok.Mide çalışmak da bi o kadar gıcık.En sevdigim ise Sırt ve biceps.

kol antremanını hiç sevmiyorum,kolum gibi göğsüm de hacimlense ne isterimki başka çok zor çok..omuzlar ve göğüs sanırım yavaş gelişio bende nasıl olcak bilmiyorum.Sabır lazım sanırım biraz,bazen hiç gelişme olmayacak hissine kapılıyorum...

ilginç omuz zorlasada yorsada ben omuz çalışmayı seviyorum ertesi gün agrıları seviyorum biceps,triseps hastasıyım ama bacak ve karın hareketlerini hiç sevmiyorum ama yapıyorum vücut öyle yada böyle komple çalıştırılmalı üstü geniş altı dar ince bir adam simetrik durmaz

Back
Yukarı