basmayı en sevmediğiniz bölge veya haraket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en çok hangi bölgeyi çalışmayı sevmezsiniz...

• Total voters
    2.578

Biceps

Üye
ben omuz çalışıcağım günler antrenmana zorla gidiyorum desem yeri var ve buda antrenmanda motivasyonumu etkiliyor,ve tanıdığım çoğu kişide omuz bölgesini sevmez nedendir hep merak ettim...

Ben de bacak antrenmanını pek sevmiyorum ama yinede mecbur yapıyorum. :oops: Nedeni ise çalışırken çok terlemem. :lol:

En sevmedıgım yer karın kasları , cunku bu tamamen kısır dongu bı sure sonra bayıyor,duzgun antrenman yapıyorsunuz yaza dogru ınsanlar belın kalın dıyor, senmısın dıyen deyıp sıkı bır dıyet ve sıkı karın programı yapıp karsılarına canavar gıbı cıkıyorsunuz, o zaman da valla helal olsun super muhabbetler, sonra omur boyu kebap yemeden dıyette duramayacagınıza ve kısın bu sefer baska bır grup ınsanın tamam bel super olmus ama kac kılo basıyorsun muhabbetlerınden bu sefer cok kalorı alıp yuksek kılolar basmaya baslıyorsunuz, karın gene kalınlasıyor ama benche yattıgınızda ınsanların gozlerı yuvalarından ugruyor, sonra gene yaz gelıyor.....

Bu kısır donguyu bı kac sefer yasadıktan sonra ınsanların dedıklerı anlamsızlasıyor, ozellıkle kalın bır bel sıze cok batmamaya baslıyor, tabı bırde yas ılerledımı artık onemsemıyorsunuz. Takı gene bır gun bırı sızı gaza getırene kadar, o zaman haydaaaa en bastan ben sıze gosterırım sıxpack nasıl olurmus :badgrin:

kerem dedi:
Göğüs tabii ki. En çok göğüs idmanlarını seviyorum. Bence Bench Press, İNcline number one tabii ki..

dostum bu arada en sevdiğiniz yeri değilde en sevmediğiniz yeri soruyorlar hatırlatiyim dedim :)

neyse arkadaşlar konuya girmek gerekirse göğüs, omuz, biceps, triceps ve mide çalışmaya bayılıyom ama bacak çalışmayı sevmiyorum

Valla bacak olmasın arkadaşlar anketin sonucu.Biraz başta zorlayın kendinizi sevdirmek için sora kendiliğiden başlayacaktır sevmek.Brn mide çalışmayı sevmiyorum daha doğrusu hep antreman sonrası olduğu için yoruluyorum ve başlayamıyorum.O yüsden mide ve bel için ayrı bir gün çalışmayı düşünüyorum.Malum önümüz yaz... :)

Bulk döneminde mide.
Şu an definisyondayım, hiçbiyeri çalışmak istemiyorum :(.

Ters okumuşum en sevdiğim grubu yazdım. O da omuz. En sevmediğimse bacak herhalde. Ha bir de mide var tabi.

mide çalışmaktan nefret ediyorum.akşama gidip 300-500 mekik çekiyim bari.

Ankette hiçbiri seçeneği yok. :) :)

Ben hiç bütün hareketleri severek yapıyorum.

Sadece ilgili kas grubu için hareket değişikliğine gittiğimde,
eğer zorlanıyorsam, canım biraz sıkılır. Hepsi bu. Yoksa sevmediğim hiç bir hareket yok.

Ne mutlu bana.... :) :) :)

Sağlıcakla kalın

benim düşmanım bacaklar

sonra mide

evde çalıştığım için squat ta kiloyu eşekten almam için eğilmem gerekiyor tek başımayım 70-80 kilo bile çok tehlikeli oluyor ki hele belde sorun varsa(1993 ten beri belimden rahatsızım)
evde yer olsa leg-press almayı düşünüyorum.

herşeyi bitirincede mideye enerji kalmıyo 1 yapıyosam 1 yapmıyorum

En gözümde büyüyen hareket, Barbell Rowing, özellikle kemersiz çok zor geliyor yapmak, beli düz tutmak tam bir mücadele.
Kemer takarak yapınca insan beli fazla dert etmiyor, ama her şekilde o harekette nefes almak büyük bir mesele!
Seviyorum hareketi, kalın bir sırt için şart, ama dediğim gibi gözümde büyüyen bir hareket.

En gözümde büyüyen hareket, Barbell Rowing, özellikle kemersiz çok zor geliyor yapmak, beli düz tutmak tam bir mücadele.
Kemer takarak yapınca insan beli fazla dert etmiyor, ama her şekilde o harekette nefes almak büyük bir mesele!
Seviyorum hareketi, kalın bir sırt için şart, ama dediğim gibi gözümde büyüyen bir hareket.

Karasan bar rowingde en büyük hata kemere güvenmek. Bence kemer değil de belini kalın bir bezle sarıp sıcak tutmayı dene. Ben eşofman altının belini kıvırıp omur hizasını kalınlaştırıyorum. Beli sıcak tutmak asıl önemli olan. Yoksa kemer sakatlanacak beli korumuyor. Tam tersiene senin gibi kemere güvenince kendini daha az sıkıyorsun sakatlık ihtimali artıyor.

Bu arada bar rowing en sevdiğim hareketlerdendir.

Back
Yukarı