basmayı en sevmediğiniz bölge veya haraket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en çok hangi bölgeyi çalışmayı sevmezsiniz...

• Total voters
    2.578
Sırt girmekten nefret ediyorum..kafa_

en çok tricepsle ilgili hareketler zorluyor. programımda tricepsle üst üste 3-4 hareket var istediğim ağırlığa gelene kadar canım çıktı ama hala zorluyor alışamadım istediğim düzeyde bir türlü. weightlifter

ama sevmediğim değil en az sevdiğim bu sadece. sevmediğim hareket vs yok ;)

en çok tricepsle ilgili hareketler zorluyor. programımda tricepsle üst üste 3-4 hareket var istediğim ağırlığa gelene kadar canım çıktı ama hala zorluyor alışamadım istediğim düzeyde bir türlü. weightlifter

Belki 3-4 hareket fazla geliyordur? ;)

Sporcularda şöle bir olay vardır başarılı oldukları yerin üstüne daha cok giderler ve eksik olan bölgeyi az çalşırlar bence kas ayrımı yapmadan tüm bölgeyi birbirinden farkı kalmıcak bir şekilde çalışmaktır herkeze iyi idmanlar

aslında her bölgeyi seviyorum ama sıkıcı olduğundan önkolu ve çok acılı olduğundan kalfı çalışmayı daha az seviyorum :D

en çok göğüs basmayı seviyorum çabuk sonuç aldığım için herhal mide çalışmaktansa nefret ediyorum malum kilo çok olunca zor oluyo

Alayını seviyorum, hepsinin tadı başka.

bacak derim ben,çünki bacak basanların devasa ağırlığa girdiğini görünce ve benim 120 kilo ile çabalamam ve çok zorlaması beni çıldırtıyor,sırt çalışmaya ise bayılıyorum,nedense bacak hacmim fena değil ama gücü iyi değil.bazan powerlifter sistemiyle çalışmama rağmen yine de bacakta sıkı ağırlığa giremiyorum.

omuz calısmasını hic sevmiyorum, zorla yapıyorum desem yeridir. oyle ki ardından trisepse baslamayı dort gozle bekliyorum.

Back
Yukarı