Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en çok tricepsle ilgili hareketler zorluyor. programımda tricepsle üst üste 3-4 hareket var istediğim ağırlığa gelene kadar canım çıktı ama hala zorluyor alışamadım istediğim düzeyde bir türlü. weightlifter
ama sevmediğim değil en az sevdiğim bu sadece. sevmediğim hareket vs yok
en çok tricepsle ilgili hareketler zorluyor. programımda tricepsle üst üste 3-4 hareket var istediğim ağırlığa gelene kadar canım çıktı ama hala zorluyor alışamadım istediğim düzeyde bir türlü. weightlifter
Sporcularda şöle bir olay vardır başarılı oldukları yerin üstüne daha cok giderler ve eksik olan bölgeyi az çalşırlar bence kas ayrımı yapmadan tüm bölgeyi birbirinden farkı kalmıcak bir şekilde çalışmaktır herkeze iyi idmanlar
2 aydir calismalarimi surduruyorum. Su anda hafif agirlik cok set yapiyorum ve genelde omuz beni cok zorluyor. Omuz calisirken (shoulder press) genelde kollarimda cok fazla yorgunluk hissettigim icin setleri hep cok zor tamamliyorum ama hic bi zaman eksik yapmiyorum.
bacak derim ben,çünki bacak basanların devasa ağırlığa girdiğini görünce ve benim 120 kilo ile çabalamam ve çok zorlaması beni çıldırtıyor,sırt çalışmaya ise bayılıyorum,nedense bacak hacmim fena değil ama gücü iyi değil.bazan powerlifter sistemiyle çalışmama rağmen yine de bacakta sıkı ağırlığa giremiyorum.