basmayı en sevmediğiniz bölge veya haraket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biceps
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en çok hangi bölgeyi çalışmayı sevmezsiniz...

• Total voters
    2.578
Benimde en sevdiğim mide çalışmasıdır.
4x25 alt mide
4x15 mekik
4xMax Sıkıştırma (sehpanın üstüne ayakları koyup)

mide zor ve yorucu olduğu için benim için yapılırken sevilmeyendir ama sonuçları görünce de aşık olurum kendisine :) diğer bölgeleri zaten seviyorum.

bnmde çoğunluk gibi mide ama hareket olarak bakarsam işe barfikste zorlanıorum çünkü sağ omzum inanılmaz ağrıo barfikste ısınmalar falanda hiçbişeye yaramıo

En sevmediğim dahası en yapamadığım, military -omuz- press.

Barbell'ı öne aldığımda 40-45 kiloyla çalışıyorum ama enseye aldığımda boş barı bile basamıyorum.

Kollarım geriye gitmiyor, kafamı oldukça öne almak zorunda kalıyorum vs vs...

Anatomik bir sorun var sanırım bende.

En sevmediğim dahası en yapamadığım, military -omuz- press.

Barbell'ı öne aldığımda 40-45 kiloyla çalışıyorum ama enseye aldığımda boş barı bile basamıyorum.

Kollarım geriye gitmiyor, kafamı oldukça öne almak zorunda kalıyorum vs vs...

Anatomik bir sorun var sanırım bende.

enseye yapacağım diye zorlanmanıza gerek yok..enseye press zor ve omuz eklemi açısından risklidir..

• Like
Reactions: BK
çoğunluk gibi benim de en sevmediğim bölge bacak.
göğüs ve kol çalışmaktan alenen zevk alırken bacak çok can sıkıcı geliyor. sırf bu yüzden bacaklarım geride kaldığı için artık bacaklara özel ihtimam gösteriyorum.

bacak çalışmaktan nefret ederim ama tam gün ayırdığım bölgedir..
o gün çabuk bitsin diye bacak haricinde mide felan hiçbişey çalışmam:)

Bacak için özel bir gün ayırmak aklıma yattı, bunu daha önce yapmadım rahat gelişen bir bölgem olduğu için, ama ben o idmandaki acıdan çok zevk alıyorum, yalnız sebebi bence şu, acıya tepki olarak güzel gelişiyor, acı çekip büyümeseler bence çok sinir olurdu.
Yalnız iyi bir idmanla bacağı gelişmeyecek insan çok azdır, bu yüzden bence bacak idmanına bendeki hevesle yaklaşın arkadaşlar.

Bacak için özel bir gün ayırmak aklıma yattı, bunu daha önce yapmadım rahat gelişen bir bölgem olduğu için, ama ben o idmandaki acıdan çok zevk alıyorum, yalnız sebebi bence şu, acıya tepki olarak güzel gelişiyor, acı çekip büyümeseler bence çok sinir olurdu.
Yalnız iyi bir idmanla bacağı gelişmeyecek insan çok azdır, bu yüzden bence bacak idmanına bendeki hevesle yaklaşın arkadaşlar.

Bu spora başlamaktaki amacım üçgen vücut olmaktı. Bunun için genellikle belden üstünü geliştirmem gerektiği için hiç bacak çalışmadım ve bana estetik ya da sağlık zindelik vs... açısından bir yarar getireceğini düşünmedim için de çalışmayacağım şimdilik.
Emre, senin bacağa olan ilginin özel bir sebebi ya da bilmediğimiz bir faydası var mı?

Bu spora başlamaktaki amacım üçgen vücut olmaktı. Bunun için genellikle belden üstünü geliştirmem gerektiği için hiç bacak çalışmadım ve bana estetik ya da sağlık zindelik vs... açısından bir yarar getireceğini düşünmedim için de çalışmayacağım şimdilik.
Emre, senin bacağa olan ilginin özel bir sebebi ya da bilmediğimiz bir faydası var mı?

estetik , sağlık , zindelik vs açısından yarar getirdiği için bacak çalışmalısın.

bacak çalışmanın diğer kasların güç artışında faydası olduğunu ve anabolik etkisi olduğunu söylemeye gerek yoktur sanırım ;)

Back
Yukarı