Erim Sönük
Üye
Normal pirinçten farkı var mı arkadaşlar cidden yada ben mi anlamıyorum bana net olarak açıklaya bilirmisiniz ?
Teşekkürler hocam peki nasıl bi Tüketim öneriyorsunuz ?[DOUBLEPOST=1524848457][/DOUBLEPOST]Basmati pirinç normal baldo pirinçe göre glisemik indeksi düşük olduğu için tercih ediliyor
Anladım hocam gluten mı yok içinde ?hindistandan ithal ediliyor diye biliyorum normal türkiye de ki pirinçlere göre daha sağlıklı ve gi düşük pazarlarda satılıyor.
bütün pirinçler glutensiz diye biliyorumTeşekkürler hocam peki nasıl bi Tüketim öneriyorsunuz ?[DOUBLEPOST=1524848457][/DOUBLEPOST]
Anladım hocam gluten mı yok içinde ?
Düşük glisemik indeksli diyet şeklinde besleniyorsan kullanabilirsin ama biraz pahalı gelebilir sana bunun yerine bulgur veya esmer pirinç de kullanılabilirsin ama basmati pirinç bulgur esmer pirinç gibi siskinlik gaz yapmıyor iyi yanlarından birisi de buTeşekkürler hocam peki nasıl bi Tüketim öneriyorsunuz ?[DOUBLEPOST=1524848457][/DOUBLEPOST]
Anladım hocam gluten mı yok içinde ?
Teşekkürler hocam bugün baktım cidden pahalıymış bayaDüşük glisemik indeksli diyet şeklinde besleniyorsan kullanabilirsin ama biraz pahalı gelebilir sana bunun yerine bulgur veya esmer pirinç de kullanılabilirsin ama basmati pirinç bulgur esmer pirinç gibi siskinlik gaz yapmıyor iyi yanlarından birisi de bu
Bulgur, esmer pirinç kullanabilirsin yerine daha ucuzTeşekkürler hocam bugün baktım cidden pahalıymış baya