Bu benim şahsen çok araştırdığım bir konu . Bazı patlayıcı kuvvet antrenmanları var cidden ağır antrenmanlar. Sıçraman senin kas yapına bağlı mesela sana bir örnek vereyim GS'de oynayan çok mu çok beğenmediğim Ender Arslan'ı bu antrenmanlara soksan bile kendisini uzun süredir gözlemlediğim kadarıyla patlayıcı bir yapıya sahip değil çok fazla etkisi olmayacak ama gidip sen Bo McCalebb'i bu antrenmanları yüklersen farkı görürsün.
Onu uygun zamanda yapmayı düşünüyorumAir Alert arastiriniz
Bir program vardı İngilizce bir dokümanını bulmuştum bulması zor ancak kaybettim squat çalışmaları falan vardı beyaz birinin hazırladığı şey20 cm eklendiği söyleniyorduNe tür antremanlar acaba bilgi verir misin ?[DOUBLEPOST=1422287326][/DOUBLEPOST]
Onu uygun zamanda yapmayı düşünüyorum
Eğer basketbol oynuyorsan az çok bilirsin küçük senemden beri smaç vuruyorumHer şey için saolun verdiğiniz bilgiler önemli bilgiler.Air alert yapmaya başladım biraz da kilo vereceğim karın antremanı yaparak da karın kaslarını geliştirince sanırım bu iş olacak
Teşekkür ederim fikirlerin için dikkate alırımEğer basketbol oynuyorsan az çok bilirsin küçük senemden beri smaç vuruyorumAir Alert falan hiç yapmadım fakat kendimi bildim bileli ip atlarım karın ve sırt-bel egzersizleri yaparım. Serbest ağırlıklar ile kalf çalışman da yardımcı olacaktır. Beline dikkat etmen lazım fazlası ile sonra belinde fıtık çıktığı zaman ne demek istediğimi anlarsın
Kaslarını geliştirmekten önce zıplama tekniğini geliştirmelisin yani adımlamalar olsun yere uyguladığın kuvvet olsun zıplarken çalıştırdığın kas grubu olsun bunlar daha önemli
Önce tekniğin üzerinde çalış ondan sonra kendini kuvvetlendir