zagzirus
Üye
Merhabalar, ara ara fitness sporu yapmış biriyim. Yarışmaya hazırlanmak yada kütleli bir vücuda sahip olmak gibi hayallerim yok. Sadece sağlıklı yaşam ve fit bir görünüm arzu ediyorum. Vücudum zaten anotomik olarak kaslı ve fit duruyor sadece bacak ve baldırlarda biraz yağlanma var okadar. Bir salonla anlaştım ve birkac hafta sonra başlamayı düşünüyorum. Kafamdaki tek sıkıntı beslenme, çünkü bu işin en önemli kısmını oluşturduğunun farkındayım. Aşağıda kendime göre yapabileceğim bütcemi zorlamayacak bir program yaptım, lütfen hatalı bulduğunuz yerleri tecrübe sahibi arkadaşlar düzeltsinler. Zaten konuyu açma amacım budur. Yalnız rica edeceğim günde 5-10 yumurta beyazı gibi extreme önerilerde bulunmasınlar. İşten çıkıp eve gelme saatim 19:30 bu satten sonra nasıl yemeliyim antreman öncesinde ve sonrasında, aklımdaki program tamamen amatördür ve aşağıdadır. Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşınız.
Yaş 32
Boy :180
Kilo: 83
Vücut tipi : Atletik
Sabah:
-1 bardak süt
-birkaç ceviz içi
-2 yumurta haşlanmış sarısıyla beraber
-Biraz kaşar peyniri
-2 dilim ekmek
- yarım Muz
Öğlen:
seçme sansımız yok, tabuldot şeklinde
-çorba
-makarna yada pilav
-etli yemek
-tatlı yada meyve
Akşam spor öncesi
-bit tabak makarna yada pilav
-250 gr tavuk göğüs eti
-biraz ceviz
Akşam Spor sonrası
-Antreman biter bitmez 1 adet Muz
-eve geçince bi tabak makarna yada pilav
-Tavuk göğüsü 250 gr
Yatmadan önce 1 bardak Süt
Sizce bu program protein tozu kullanmadan klasik bir sağlıklı beslenme programı olabilirmi, itirazı olan arkadaşlar lütfen yorumda bulunsunlar. Şimdiden teşekkürler.
Yaş 32
Boy :180
Kilo: 83
Vücut tipi : Atletik
Sabah:
-1 bardak süt
-birkaç ceviz içi
-2 yumurta haşlanmış sarısıyla beraber
-Biraz kaşar peyniri
-2 dilim ekmek
- yarım Muz
Öğlen:
seçme sansımız yok, tabuldot şeklinde
-çorba
-makarna yada pilav
-etli yemek
-tatlı yada meyve
Akşam spor öncesi
-bit tabak makarna yada pilav
-250 gr tavuk göğüs eti
-biraz ceviz
Akşam Spor sonrası
-Antreman biter bitmez 1 adet Muz
-eve geçince bi tabak makarna yada pilav
-Tavuk göğüsü 250 gr
Yatmadan önce 1 bardak Süt
Sizce bu program protein tozu kullanmadan klasik bir sağlıklı beslenme programı olabilirmi, itirazı olan arkadaşlar lütfen yorumda bulunsunlar. Şimdiden teşekkürler.