Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende basen problemi yaşıyordum. Ne yaptıysam olmadı ama interval cardio ve azıcık diet yapmak herşeyi çözdü birde omuzlarımı geliştirdim böylece ikisi arasındaki farkı bayağı kapattım,şimdi herkez ne kadar fit göründüğüm söylüyor,tavsiye ederim..
Merhaba arkadaşlar. Basen sorunundan ben de muzdaripim. Göbeğimde de yağlanma var ancak basen sorunum beni daha çok rahatsız ediyor. Giyimde çok sıkıntı çekiyorum. Acaba bu sorun kemik yapısıyla ilgili olabilir mi? Belim biraz geniş gibi duruyor çünkü. açıkcası normal bir vüduda sahipmiyim bilmiyorum. Fikri olan var mı?
Arkadaşlarında dediği gibi basen dediğin kısımdaki yağları yakmak istiyorsan diğer bölgelerde nasıl yapıyorsan yani bölgesel yağ yakımı olmadığı için bütün viücudda vererek ordanda azaldığını görüceksin ama bütün vücuddan verirken heryerden belli miktarda giderken orayı belirgin azalma görmemek ilk zamanlar sana işe yaramadığı fikrine gelmesin , yağ yakımı için en ideal benim gördüğüm cardiodur ve beslenme desteği(diyet).
Bir süredir rejim+egzersiz yapıyorum. Göbek yağlarım ve vücudumdaki diğer yağlar belirgin bir biçimde azaldı. Dediğin gibi gerçekten basen bölgem değişmemiş gibi duruyor. 4 buçuk aydır spor yapıyorum ilk aylarda beslenme konusuna hiç önem vermemiştim. Umarım yakında basenlerden de kilo verdiğimi görebilirim.