barfix cekemiyorum ????

küçük bir sandalye koy ayağının altına bacaklarını kır ellerinle kendini yukarı kaldırmaya çalış gücünün yetmediği noktalarda ayaklardan çok çok az bir destek al

Merhaba. Ben 13 yaşındayım. Ben normal barfiks çekemiyorum. Zıplayarak ve yarım yarım 7-8 tane oluyor ama tam olmuyor. Yarım yarım çeksem bana bir yararı olabilirmi ? Bir de evde 2 kiloluk dumbllelarım var. Onlarla barfiks çekmek için ne gibi hareketler yapabilirim? Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba. Ben 13 yaşındayım. Ben normal barfiks çekemiyorum. Zıplayarak ve yarım yarım 7-8 tane oluyor ama tam olmuyor. Yarım yarım çeksem bana bir yararı olabilirmi ? Bir de evde 2 kiloluk dumbllelarım var. Onlarla barfiks çekmek için ne gibi hareketler yapabilirim? Şimdiden teşekkürler :)

Konuyu baştan okursan birçok bilgi ve tavsiye mevcut.Yardımcı olacaktır.

Salona gitme imkanı olmayan arkadaşlar barfiks çekemiyorlarsa barfiks demirinin altına ayaklarını uzatabilecekleri bir sandalye koysunler '' L '' şeklini oluştursunlar. Yarım barfiks yani nasıl diz üstünde yarım şınav oluyor bunda da ayaklar sandalyede olucak (ayak uçları) böylece belden aşağıdaki yük hafiflemiş olucak. Deneyebilirsiniz...

Back
Yukarı