Barfix Çekemiyorum Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kyuzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kyuzo

Üye
Yaşım 19 boyum 1.83 kilom 79 eve barfix barı aldım ama en fazla 1 tane barfix çekebiliyorum titreye titreye zorlanarak bunun sebebi ne olabilir spor yapan birisi değilim fakat aşağı yukarı benle aynı kiloda olup spor yapmayan tanıdıklarım 4 5 tane rahat çekebiliyorlar benı düşündürende bu

Diğer tanıdığın insanlar senden daha güçlüdürler muhtemelen. Güç ile kas doğru orantılıdır ama aynı şey değildir.

Diğer tanıdığın insanlar senden daha güçlüdürler muhtemelen. Güç ile kas doğru orantılıdır ama aynı şey değildir.
Peki ne yapmam lazım nasıl geliştirebilirim[DOUBLEPOST=1431852817][/DOUBLEPOST]Bilgili arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
Orasını kendin belirle tek seferde kaç tane çekebiliyorsan birkaç aşağısı set sayın olsun x3 x4 şeklinde uygulayabilirsin
Yorumunuz için teşekkürler fazla mastrübasyon buna neden olabilir mi ? bir de saçma olacak ama atıyorum şuan benle aynı kilo boyda olan ve spor yapmadan rahatça şınav barfix çekebilen arkadaş ile bi spor salonuna yazıldık diyelim aynı seviyede çalışıyoruz o benden hep daha mı iyi olacak yani genetik mi biraz

Mastürmasyonun o konuda bi etkisini olcağını sanmıyorum genetik rol oynayabilir ama aynı boy aynı kiloda olsa bile kas hacmi daha fazladır kolları kuvvetlidir kendini çekebiliyodur birde aynı güçte olduğunuzu düşünsek işe çok şey giriyor kas grubu yoğunluğu genetik de büyük etken

Mastürbasyon güçte azalmaya neden olabilir. Genetik bu sporda önemlidir ama beslenme, uyku, düzenli çalışma vb. şeyleri de yok saymamak etmemek gerekir.

Mastürbasyon güçte azalmaya neden olabilir. Genetik bu sporda önemlidir ama beslenme, uyku, düzenli çalışma vb. şeyleri de yok saymamak etmemek gerekir.
Mastürmasyonun o konuda bi etkisini olcağını sanmıyorum genetik rol oynayabilir ama aynı boy aynı kiloda olsa bile kas hacmi daha fazladır kolları kuvvetlidir kendini çekebiliyodur birde aynı güçte olduğunuzu düşünsek işe çok şey giriyor kas grubu yoğunluğu genetik de büyük etken
Yorumunuz icin teşekkürler[DOUBLEPOST=1431855227][/DOUBLEPOST]
Benim ki biraz tembellikten kaynaklı olabilir o zaman yani değil mi örnek verdiğim insanlar bana göre daha aktifler en kötü bir düzenli halı saha maçı felan yapıyorlar ben genelde bilgisayar başında oturuyorum bu durumda benden çalışmamız birebir aynı olsa bile hep daha iyi olacak kanısa varamayız değil mi ?

Son düzenleme:
Hep daha iyi olacaklar kanısına varamayız. Ama bu sporda başkalarıyla değil kendinle yarışırsan başarılı olursun o yüzden başkalarını kafana takma kendi gelişimini takip et.

Back
Yukarı