• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

yarışma bittiğine göre cevap verirsin belki.., test oldu mu olmadı mı?

muratcan, az çok cevabını bildiğin araştırdığın konular hakkında bu kadar ısrarcı sorular sormanı anlayamadım, sağlık sorunlarım sebebi ile bir süredir forumda yoktum uzak kaldığım süreçte birşeyler mi değişti ya da tartışıldı anlayamadım...

Ama müsabık olmuş ve bu süreçte başarıya ulaşmış birine de bu kadar amatörce ve cevap verdiğinde kendisini de sıkıntıya sokabilecek sorularda ısrar edilmesine karşıyım.

Ortada büyük bir emek ve karşılığında alınmış başarı var, konuyla alakalı kendi adıma da tebrikler...

tamam hepimiz naturaliz ben gidiyorum.tebrik ederim bu arada bkalayci verdiğin emeğin ,yaşadığın zorlukların ne olduğunu biliyorum. tebrik ederim tekrar :)

Son düzenleme:
evet emek var başarı var yolun açık olsun bkalaycı
bu arada seni kıskanmadım değil neden dersen benim ailem elimde ağırlık olduğunu görse abartmıyorum kalp krizi geçirir seninkide sana destek olmuş yanlış anlamadıysam
bu sebepten ailenede ayrıca teşekkür ederim

evet emek var başarı var yolun açık olsun bkalaycı
bu arada seni kıskanmadım değil neden dersen benim ailem elimde ağırlık olduğunu görse abartmıyorum kalp krizi geçirir seninkide sana destek olmuş yanlış anlamadıysam
bu sebepten ailenede ayrıca teşekkür ederim

Ailem gerçekten arkamda hakkını yiyemem

Konunun tamamını 25 dk okuyunca bütün stresi 25 dk da yasadım :)

1. olduğunu görüp rahatladım.

Tebrikler şuan ve dualar başarıların devamı için.

Selamlar.

Sağolasın dostum :) ben stressi aylarca yaşadım :)

tamam hepimiz naturaliz ben gidiyorum.tebrik ederim bu arada bkalayci verdiğin emeğin ,yaşadığın zorlukların ne olduğunu biliyorum. tebrik ederim tekrar :)
biceps kardeş ben senin naturel olduğuna inanmıyorum.nickinede bulaştırdığın o devasa kollar supplement ve beslenmeyle olacak iş değil bence :shock:

bu arada faceden tebrik ettim burdanda edeyim.tebrikler baran.başarılarının devamını dilerim ;)

biceps kardeş ben senin naturel olduğuna inanmıyorum.nickinede bulaştırdığın o devasa kollar supplement ve beslenmeyle olacak iş değil bence :shock:

bu arada faceden tebrik ettim burdanda edeyim.tebrikler baran.başarılarının devamını dilerim ;)

başkasının blogunda atışıp kirletmek istemem ama.yaptığım ironiyi anlamıyorsan sataşmaya gerek yok :) sen ve senin gibileride anlarım sorun yok ; güçlünün yanında yer alacaksın tabii :) yağ çekin biraz daha bu az...

Gerçekten çok imrendim ve hırslandım.Belli bir hedefin doğrultusunda hareket ettin ve başardın.Allah herkese sendeki azmi ve hırsı nasip eylesin.Konuyu başından beri takip ediyordum.Allah yolunu açık etsin.Hakettiğin başarıyı elde ettin tekrardan tebrik ederim.

Eşleştirmeden bir kare arkadaşlar..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 1.062
Buda kupayı aldıktan sonra (:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 1.007
Eşleştirmeden bir kare arkadaşlar..

epey farklı duruyorsun
birde en soldaki kim?
biyerlerden tanıyor gibiyim ama çıkaramadım bizde bir üyemiydi ünlü birimiydi?
çıkaracağım ama çıkaramadım

epey farklı duruyorsun
birde en soldaki kim?
biyerlerden tanıyor gibiyim ama çıkaramadım bizde bir üyemiydi ünlü birimiydi?
çıkaracağım ama çıkaramadım

İnan tanımıyorum sohbet şansımız olmadı..

Back
Yukarı