• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

steroid kullandınız mı acaba ?
kendine şunumu söylemek istiyorsun

bu adamda steroid varsa hee tamam ben spora hiç devam etmiyim çünkü steroid olmadan böyle olamayacaksam çalışmamın anlamı yok,yada he steroid yoksa oo süper biraz daha hız veriyim çalışmalara böyle olurum demek ki..

Bu mudur yani ? nedir steroid oldugunu bilip bilmemenin size kazandıracağı ?

Hocam tebrik ederim emeğinin karşılığını almaya devam edersin umarım.. Bide sana bi sorum olucaktı senin katılmış olduğun physique kategorisi açık sıkletti yanlış hatırlamıyorsam sizleri değerlendirirken boyunuza önem vermiyorlar mı yoksa sadece vücut estetiğine mi önem veriyorlar yani puanlamayı nasıl yapıyorlar bunu söylersen çok sevinirim iyi günler..

Söyle acıklık getiriyim örnegn szn boyunuz 1.65 ama aynı vucut tıpınde sızın kdr estetik diger yarsmacı 1.80 uzun boylu olan önünüze geçiyor bilmem anlatabildmmi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Söyle acıklık getiriyim örnegn szn boyunuz 1.65 ama aynı vucut tıpınde sızın kdr estetik diger yarsmacı 1.80 uzun boylu olan önünüze geçiyor bilmem anlatabildmmi

Anladım kardeşim dereceye giren arkadaşlar arasında 170cmle 175cm arası bi sporcu var mıydı?(Kusura bakmayın bu arada katılmayı düşünüyorum fakat acemiyim pek bilgi sahibi değilim cevabınız için teşekkür ederim)

Var kardesm

kendine şunumu söylemek istiyorsun

bu adamda steroid varsa hee tamam ben spora hiç devam etmiyim çünkü steroid olmadan böyle olamayacaksam çalışmamın anlamı yok,yada he steroid yoksa oo süper biraz daha hız veriyim çalışmalara böyle olurum demek ki..

Bu mudur yani ? nedir steroid oldugunu bilip bilmemenin size kazandıracağı ?
merak sadece steroid var mı yani ?

Back
Yukarı