tabiki böyle olunabilir.. çok ta iyimser olmamak lazım tabi..
Ama bizim(gençlerimizin) olamamamız için birçok sebep var..
Birkaçını söyleyeyim..
-maddiyat yani kaliteli beslenme ve birçok imkan için gerekli olan şey..
-imkan: Güzel ülkem türkiye'mde parkların çoğunda barfiks barının bulunmaması ve amacı spor yapmak olan parklarda barfiks çektiğiniz zaman ötekileştirilmeniz ve çekirdek çitleyen teyzeler tarafından rahatsız edici bulunmanız..
-irade: Yine ülkem gençliği günden güne kötü alışkanlıklara sararken bu tür gerçek anlamda irade gerektiren sporlardan vücut inşalarından kaçınır hale geliyor..
Ha yapan yok mu var çok araştırırsan turkish hannibal vs tarzı özenti kişileri bulabilirsin haraketleri takdire şayan olsa bile imajı, haraketleri ve tarzının orjinal olmadığı aşikar ortadadır.. Ayrıca vücududa değil hannibal, barilla vs salondaki 6 aylık çocuklardan iyi değildir..
Böyle bir şeyi bende önceden düşünmüştüm ama ne yazık ki forumda 20 tane barfix çeken çok az kişi var. Ama belediye ye istek gönderirseniz belki böyle yer yapabilirler
Bu gün ilginç birşey oldudevlet parkları yeniliyordu ben yenilemiş bu gün baktığımda o kadar güzel olmuşki anlatamam
Barfix çekme yerleri disp yapma yeri felan çok güzel şeyler vardı ve tebrik ediyorum
Bundan sonra hergün orada çalışmayı düşünüyorum
O resmi paylaşan arkadaşa kapak olur umarım![]()