Bar kardeşler örnek alalim biz neden onlar gibi olamayalimki?

Tabiki böyle olunabilir.. Çok ta iyimser olmamak lazım tabi..

Ama bizim(gençlerimizin) olamamamız için birçok sebep var..

Birkaçını söyleyeyim..

-Maddiyat yani kaliteli beslenme ve birçok imkan için gerekli olan şey..

-İMKAN: Güzel ülkem Türkiye'mde parkların çoğunda barfiks barının bulunmaması ve amacı spor yapmak olan parklarda barfiks çektiğiniz zaman ötekileştirilmeniz ve çekirdek çitleyen teyzeler tarafından rahatsız edici bulunmanız..

-İrade: Yine ülkem gençliği günden güne kötü alışkanlıklara sararken bu tür gerçek anlamda irade gerektiren sporlardan vücut inşalarından kaçınır hale geliyor..

Ha yapan yok mu var çok araştırırsan Turkish hannibal vs tarzı özenti kişileri bulabilirsin haraketleri takdire şayan olsa bile imajı, haraketleri ve tarzının orjinal olmadığı aşikar ortadadır.. Ayrıca vücududa değil hannibal, barilla vs salondaki 6 aylık çocuklardan iyi değildir..

İradeyi, çalışma hırsını ve isteğini bırakmadan çalışırsan bu arkadaşlar gibi olabilirsin..
Ancak ne yazık ki ülkemizde halen daha spor dendiğinde Futbol maçı izlemek -dikkat Yapmak değil, izlemek- yada maç yorumları dinlemek akla geldiği için bu sporla uğraşanlar ya yarıda bırakıyor, yada hiç bu spora bulaşmıyorlar...

spor yapıyomusun diye soru sordugumda tabi oglum haftada 1 halı saha maçı yapıyoruz diyenleri hiç samimi bulmuyorum. türk erkeklerine göre spor halı saha arkadaşlar. bizler spora gönül veren istisna insanlarız bence ve bana göre atletizm- bodybulding- fitness gibi sporlar. sporun babasıdır.

Bar Brothers bütün çalışmalarını izledim gerçekten kaliteli işler yapıyorlar.
Ayrıca Barstarzz gibi bir grupta var onlarda iyi :)

Böyle bir şeyi bende önceden düşünmüştüm ama ne yazık ki forumda 20 tane barfix çeken çok az kişi var. Ama belediye ye istek gönderirseniz belki böyle yer yapabilirler

tabiki böyle olunabilir.. çok ta iyimser olmamak lazım tabi..

Ama bizim(gençlerimizin) olamamamız için birçok sebep var..

Birkaçını söyleyeyim..

-maddiyat yani kaliteli beslenme ve birçok imkan için gerekli olan şey..

-imkan: Güzel ülkem türkiye'mde parkların çoğunda barfiks barının bulunmaması ve amacı spor yapmak olan parklarda barfiks çektiğiniz zaman ötekileştirilmeniz ve çekirdek çitleyen teyzeler tarafından rahatsız edici bulunmanız..

-irade: Yine ülkem gençliği günden güne kötü alışkanlıklara sararken bu tür gerçek anlamda irade gerektiren sporlardan vücut inşalarından kaçınır hale geliyor..

Ha yapan yok mu var çok araştırırsan turkish hannibal vs tarzı özenti kişileri bulabilirsin haraketleri takdire şayan olsa bile imajı, haraketleri ve tarzının orjinal olmadığı aşikar ortadadır.. Ayrıca vücududa değil hannibal, barilla vs salondaki 6 aylık çocuklardan iyi değildir..

şunu belirteyimki gençlerde beslenme pek önemli değil benim görüşümce çünkü gençlerde fazladan enerji var :)))gençlerimiz isterse onlar gibi olur ve onlarida sollayabilir işte...

Birçok sebep var...

Biraz kötümser konuşacağım ama bizim gençliğimiz böyle olamaz. Neden olamaz ?

Hala ilkokullarda turnikeye girme ve sol sağ sol yürüyüşünü öğrenip sporu o kadar basite indirgeyen bir zihniyetiz. Havalar güzel oldukça bostancı sahilden caddebostan sahile yürürüm. Ve gençlerin paten ve bisikletle grup olarak gezdiğini görüyorum. Cidden hoşuma gidiyor. Belki Amerikalı genç özentisi gibi gözüküyorlar ama hiç değilse bir şeylerle uğraşıyorlar.

Kaç tane ilin adam gibi gençlerin spor yapabileceği salonları mevcut. Yada yetiştirebilecek antrenörü. Bizim ülkemizde malesef futbol egemenliği var. Ve ilkokul'dan liseye kadar da okulda basket takımında olmak önemli bir unsur gibi gözüküyor.

Biraz da gençlere devlet imkan verip onları teşvik etmeli. Aynı şekilde aileleri de bilinçlendirmek gerekiyor.

İlk üniversitemde okulda amerikan fubol kulubü kurmak istemiştim. Fakat hatta özel okul olduğu için danışman hocaya gidip sizden tek istediğimiz kulübü onaylamanız ve ileride bize saha tahsil etmeniz dedik. Antrenörler, kıyafetler filan tamamen biz karşılayacaktık. Bu bile kişi başına bin tl gibi bir masrafa denk geliyordu. Okul onu bile karşılamadı başka şeylere yönelmemizi istedi. Özel okulda maliyeti senin karşılayacağını bildirmene rağmen adamlar boş duran bir futbol sahasını tahsil etmemek için destek çıkmadı.

Bende BarBrothers uzun zamandır takip ediyorum . Vücut ağırlığıyla ne kadar harika işler yapılabilecegini ortaya koyuyorlar , yaklasık 4senedir calısıyorlar ama herşeyden önce üstün bir çaba gösteriyorlar ki biz gençler şu anda fazla üşengec oldugumuzdan bizim ülkemizde cok zor böyle şeyler .

benim hedefim bu adamlar gibi olmak en yakın zamanda kendi videomu koymak isterim önceden biceps için bile barfix çekemezdim şimdi sırta göğüse 15 er tane rahat çekiyorum hedefim body yapıp şişmekten çok atletik esnek kendi ağırlığımla herşeyi yapabilmek ve bu adamlar gerçekten idolümdür özellikle o sarı olan :d

Bu gün ilginç birşey oldu :D devlet parkları yeniliyordu ben yenilemiş bu gün baktığımda o kadar güzel olmuşki anlatamam :)

Barfix çekme yerleri disp yapma yeri felan çok güzel şeyler vardı ve tebrik ediyorum :)

Bundan sonra hergün orada çalışmayı düşünüyorum :D

O resmi paylaşan arkadaşa kapak olur umarım :)

Bu gün ilginç birşey oldu :D devlet parkları yeniliyordu ben yenilemiş bu gün baktığımda o kadar güzel olmuşki anlatamam :)

Barfix çekme yerleri disp yapma yeri felan çok güzel şeyler vardı ve tebrik ediyorum :)

Bundan sonra hergün orada çalışmayı düşünüyorum :D

O resmi paylaşan arkadaşa kapak olur umarım :)

hay allahım duh

disp değil dips

ve burası bir forum burada milleti kapaklamaya çalışmıyor bilgi paylaşımında bulunuyoruz

ayrıca fotoğraf atmazsan inanmayız :evil:

Emin ol o devletin yaptığı yerlerde yaşlılarla çalışmak motive edici bir unsur oluyor ;)

Back
Yukarı